Eşti gata să fii operat?
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Controverse
Resursa adaugata de sanda_tulics in 19/06/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi
Eşti gata să fii operat?

  

  Ești gata să fii operat?

   Nu demult, am primt un mesaj... Cineva m-a abordat [ fără  să ne cunoaştem] într-o problemă grea. Unora, li se pare... uşoară  şi conţinutul anunţului meu... de-a dreptul, penibil!

   Persoana în cauză suferă de o boală grea şi foarte greu de operat. Ea este ''boala ochilor închişi, a minţii, a inimii, şi cel mai mult a sufletului''!

   Este FACE BOOK!

   Unul dintre milioane -[000.000] - mi-a scris căci VREA  să scape de această boală! Un ''Activ'' împătimit care şi-a dat seama de dezastrul în care se află, mi-a scris: "Vreau să SCAP!"

   Un ''prins de război '' l-aş numi, ca şi pe alţii care au alergat la acest izvor nedumnezeiesc cum alergau românii la Caritas [un joc piramidal, care i-a ruinat pe unii, au rămas fără case şi familii şi credinţă în Domnul Isus] cît şi pe alţii care şi-au vîndut viaţa... banilor!

   Cîţi creştini sunt pe Face Book? Nu mă refer la postările  - predici sau situaţii în care numai Dumnezeu este între ei.

   Ce se întîmplă cu timpul lor şi al familiei din care aparţin? Ce se întîmplă cu ''bisericile de pe Face Book"  paralele cu Biserica Domnului? (acolo, unde fiecare dintre ei îşi  dau cu părerea despre Biblie, pastori, fraţi, surori, administraţie, etc.).

   Toţi aceştia... SUFERĂ! Dar îşi dau seama, oare?

   Un prins de război... vrea să ''IASĂ'' din tabăra vrăjmaşă. Să fie un caz singular? Sau este Domnul, care-l cheamă înapoi... ca pe un fiu risipitor...

... CE FACI TU AICI (ILIE?) sau... milioane de oameni prinşi de război pe Face Book?

   Domul Isus şi-a arătat disponibilitatea de ''a-i opera pe aceştia! ''

   Eşti gata să fii operat?

 

(Persoana care mi-a scris este reală [nu-l voi nominaliza niciodata]).

                         Alexandrina Tulics

Mă bucur nespus pentru acest mesaj; chiar zilele trecute, discutam cu o tînără de la mine din adunare, elevă în clasa XI-a, care, fiind zilnic asaltată de tineri, cu ajutorul Domnului şi-a închis pur şi simplu dintr-o dată adresa; nu-i pare rău, este chiar fericită de această biruinţă; se pune întrebarea cîţi creştini sunt logaţi pe face Book? în primul rînd, aproape toţi tinerii creştini! dar şi din cei de vîrsta a doua... a treia... dacă totuşi aceştia ar lucra numai şi numai pentru Domnul recomandînd lucrări creştine, ştiri, etc personal nu am nimic împotrivă; este vremea răspîndirii cu repeziciune a Cuvîntului şi a voiei lui Dumnezeu; în schimb, dacă cei logaţi s-au dedat bîrfei, este vremea să se aşeze urgent singuri, chiar pe masa de operaţie! Bisturiul Domnului e pregătit. Fiţi binecuvîntată pentru mesaj.
Adăugat în 19/06/2013 de floridinmaracineni
Sper ca persoanele care vor citi acest mesaj sa-l ia in serios pentru ca Facebook-ul este foarte periculos. Mie Domnul mi-a vorbit acum ceva timp sa renunt la Facebook, pentru ca, desi postam numai mesaje crestine, versete si maxime pe pagina mea, eram tentata sa "arunc un ochi" si la postarile prietenilor din lista, care nu erau crestini.

In momentul in care Domnul mi-a descoperit ca trebuie sa renunt la Facebook deoarece eram mult prea atasata de el, (cu toate ca eu nu-mi dadeam seama de asta) eu nu am crezut ca-mi va fi greu sa renunt, dar cand am facut pasul si mi-am inchis contul, am simtit o apasare si mi-a fost putin greu, chiar ii simteam lipsa. Asa ca Domnul in dragostea Lui mi-a aratat ca trebuia sa renunt si sa umblu in ascultare de El pentru ca dupa aceea vin binecuvantarile!

Domnul Isus care ne iubeste ne vrea binele, iar viata de crestin adevarat implica sacrificii si renuntari. El sa lucreze si sa deschida ochii cat mai multor persoane pentru ca timpul este scurt si trebuie sa invatam sa fim ascultatori, sa facem voia Lui si sa cautam sfintirea vietilor noastre. Domnul sa ne dea putere fiecaruia in parte si sa ne creasca in dragostea Lui!
Amin!
Adăugat în 19/06/2013 de oana26
O expunere deosebita... de luat aminte!!! Fii binecuvantata!
Adăugat în 20/06/2013 de lboltasu
Slavit sa fie Domnul, pentru energia si vigilenta cu care v-a inzestrat, sora Sanda! Nici eu nu mai accesez Facebook, deoarece, pe langa pierderea timpului, se pot pierde si alte valori: vesnice spirituale si intimitatea P.C(am auzit ca adm.F.B. ar avea un program prin care intra in P.C si iti pot lua date).
Adăugat în 21/06/2013 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 1098
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni