Eşti gata să fii operat?
Autor: Alexandrina Tulics
Album: Anotimpuri
Categorie: Controverse

  

  Ești gata să fii operat?

   Nu demult, am primt un mesaj... Cineva m-a abordat [ fără  să ne cunoaştem] într-o problemă grea. Unora, li se pare... uşoară  şi conţinutul anunţului meu... de-a dreptul, penibil!

   Persoana în cauză suferă de o boală grea şi foarte greu de operat. Ea este ''boala ochilor închişi, a minţii, a inimii, şi cel mai mult a sufletului''!

   Este FACE BOOK!

   Unul dintre milioane -[000.000] - mi-a scris căci VREA  să scape de această boală! Un ''Activ'' împătimit care şi-a dat seama de dezastrul în care se află, mi-a scris: "Vreau să SCAP!"

   Un ''prins de război '' l-aş numi, ca şi pe alţii care au alergat la acest izvor nedumnezeiesc cum alergau românii la Caritas [un joc piramidal, care i-a ruinat pe unii, au rămas fără case şi familii şi credinţă în Domnul Isus] cît şi pe alţii care şi-au vîndut viaţa... banilor!

   Cîţi creştini sunt pe Face Book? Nu mă refer la postările  - predici sau situaţii în care numai Dumnezeu este între ei.

   Ce se întîmplă cu timpul lor şi al familiei din care aparţin? Ce se întîmplă cu ''bisericile de pe Face Book"  paralele cu Biserica Domnului? (acolo, unde fiecare dintre ei îşi  dau cu părerea despre Biblie, pastori, fraţi, surori, administraţie, etc.).

   Toţi aceştia... SUFERĂ! Dar îşi dau seama, oare?

   Un prins de război... vrea să ''IASĂ'' din tabăra vrăjmaşă. Să fie un caz singular? Sau este Domnul, care-l cheamă înapoi... ca pe un fiu risipitor...

... CE FACI TU AICI (ILIE?) sau... milioane de oameni prinşi de război pe Face Book?

   Domul Isus şi-a arătat disponibilitatea de ''a-i opera pe aceştia! ''

   Eşti gata să fii operat?

 

(Persoana care mi-a scris este reală [nu-l voi nominaliza niciodata]).

                         Alexandrina Tulics

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/110488/esti-gata-sa-fii-operat