Rugăciunea
Autor: Samanta Buna  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de lilyloredana in 15/09/2012
    12345678910 0/10 X
”Cel ce a sădit urechea, s-ar putea să n-audă?...” (Psalmul 94:9)
 
          Pentru mulţi oameni, rugăciunea se limitează la nişte vorbe învăţate pe de rost. Dar a te ruga înseamnă a te adresa lui Dumnezeu ca un copil tatălui său. Pe pământ pot să se roage mii de oameni în acelaşi timp şi Dumnezeu nu pierde din vedere nici măcar un gând de-al lor. În diferiţi psalmi, avem scris: „Doamne, Tu mă cercetezi... şi mă cunoşti..., căci nu-mi ajunge cuvântul pe limbă, şi Tu, Doamne, îl şi cunoşti în totul.“ (Psalmul 139:1-4), „Domnul priveşte din înălţimea cerurilor, şi vede pe toţi fiii oamenilor.“ (Psalmul 33:13).
A te ruga înseamnă a-I spune lui Dumnezeu toate nevoile şi necazurile, şi a avea siguranţa că El va răspunde potrivit înţelepciunii Sale. El ştie ce este bun pentru toți care se roagă.
Aşa cum Dumnezeu ne vorbeşte prin Cuvântul Său, Biblia, noi putem să-I vorbim prin rugăciune. Dumnezeu ascultă rugăciunile noastre. Mântuitorul este marele şi unicul Mijlocitor la Tatăl ceresc, prin care putem să adresăm rugăciunile. Cât de bucuroşi pot fi cei care Îl cunosc pe Mântuitor, fiindcă în El au găsit şi pe unicul Mijlocitor la Tatăl.


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1496
  • Export PDF: 1
Opțiuni