El încă mai face minuni
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 14/08/2008
    12345678910 0/10 X




Joh 11:40 Isus i-a zis: „Nu ţi-am spus că, dacă vei crede, vei vedea slava lui Dumnezeu?"

Dumnezeu, Cel care a despicat Marea Rosie, a facut sa ploua cu mana din cer, a facut zidurile Ierihonului sa se prabuseasca, a inchis gura leilor, a vindecat bolnavii, a inviat mortii si a potolit marea, inca mai face minuni. Totusi unii crestini se indoiesc ca Dumnezeu vrea sa faca o minune pentru ei azi. Ei cred ca vremea miracolelor a fost pe cand a umblat Isus pe pamant dar ei cred ca zilele minunilor s-au sfarsit. Si vorbesc despre cat de perfect va fi totul intr-o zi care va veni... dar Dumnezeu vrea ca niu sa stim ca El inca ese Dumnezeul minunilor, azi.

Marta a fost ca unul dintre acesti crestini. Ea se intreba daca Isus ar fi putut face o minune atunci cand fratele ei a murit. Dar in momentul in care Isus a aparut acolo, Lazar era deja mort de patru zile. Asa ca ea a crezut ca Isus intarziase patru zile. De aceea ea a spus „Doamne, daca ai fi fost aici, fratele meu nu ar fi murit" (Ioan11:21). Chiar si cand Isus a spus ca Lazar va invia, ea a raspuns „Stiu ca va invia la invierea din vremurile din urma" (Ioan11:24).

Marta a crezut ca Isus a putut face minuni in trecut si ca va face in viitor, dar nu credea ca El ii poate da minunea atunci cand avea nevoie. Vezi tu, Marta era una dintre aceia care au trait dorind ca trecutul sa fi putut fi schimbat si crezand va viitorul va fi mai bun. Dar ea nu a crezut ca Acel care Este, e acolo ca sa-i implineasca nevoia prezenta.

Azi, Dumnezeu se afla in intampinarea nevoii tale. Ce minune astepti de la El? Crede ca El este mereu Acelasi Dumnezeu al miracolelor si azi. Crede ca vei vedea gloria Lui Dumnezeu. Crede si-ti vei vedea minunea.
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1092
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Conținut complet
Opțiuni