A vedea bunătatea Lui Dumnezeu în mijlocul răului
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 01/05/2008
    12345678910 0/10 X



Psalmi 91:1 Cel ce sta sub ocrotirea Celui Prea Inalt, se odihneste la umbra Celui Atoputernic,

Dumnezeu nu joaca un joc de contraatac cu diavolul – diavolul face ceva rau si atunci Dumnezeu intervine sa transforme acel lucru in ceva bun. Adevarul este ca atunci cand ceva rau se intimpla, diavolul este cel care reactioneaza la ceva bun inceput deja de Dumnezeu. Domnul mi-a spus odata „spune poporului meu, ca daca vor sa inteleaga ceea ce fac, sa priveasca ceea ce face diavolul si sa-l vada invers – asta e ceea ce fac, multiplicat de multe ori."

Vad acest adevar in Biblie. Atunci cand Cristos S-a nascut, au fost trimisi soldatii sa omoare toti copilasii de sex barbatesc sub virsta de doi ani. Desigur ca multimea din Betleem a vazut atunci doar raul dar au fost si dintre acei ca Maria, care au vazut bunatatea Lui Dumnezeu. Ei au stiut ca Dumnezeu a trimis un Mantuitor in lume. Uciderea bebelusilor a fost o reactie a lui satan fata de ceva extraordinar ce Dumnezeu incepuse.

Domnul mi-a aratat ca acesta era modul in care trebuia sa privim si epidemia de gripa aviara care ne-a lovit regiunea, cu nu mult timp in urma. Pe cand eu cautam semnificatia pasarilor, Domnul mi-a aratat Matei6:26 „Uitaţi-vă la păsările cerului: ele nici nu semenă, nici nu seceră, şi nici nu strâng nimic în grînare; şi totuşi Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu Sunteţi voi cu mult mai de preţ decât ele?" Asa ca, atacand pasarile, satan, in esenta, reactiona la proviziile Lui Dumnezeu pentru poporul Sau. Cu alte cuvinte, satan a vazut ca proviziile Lui Dumnezeu au fost eliberate peste poporul Sau in cantitati uriase.

Cu fiecare virus care diavolul il arunca asupra noastra, trebuie sa-ti dai seama ca incearca sa perverteasca si sa inverseze ceea ce Dumnezeu deja face. Atunci vei sti ca ceva bun este pe cale sa vina. Vezi tu, viecare val de virusi, ne spune ca Dumnezeu deja a eliberat o noua ungere cu sanatate pentru poporul Sau. Si eu cred ca Dumnezeu de asemenea, elibereaza niveluri mai inalte de bunastare pentru poporul Sau. Deci, sa nu vezi doar raul – priveste la ceea ce Dumnezeu deja face!
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2200
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
Opțiuni