Ai, deci spune!
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 09/05/2008
    12345678910 0/10 X


Matei 25:29 Pentru ca celui ce are, i se va da, si va avea de prisos; dar de la cel ce n-are, se va lua si ce are!

Te-ai intalnit cu oameni care aveau putin, dar chiar si acel putin le-a fost luat? Si pe de alta parte sunt oameni care au mult si primesc si mai mult.

Isus a spus „ celui ce are, i se va da, şi va avea de prisos; dar de la cel ce n-are, se va lua şi ce are!" Trebuie sa observam ca Isus nu continua spunand ce avem... El spune, simplu „celui ce are".

Deci Isus vorbeste despre o atitudine care spune „AM". Daca spui ca ai, ai si ti se va da mai mult. Dar daca tu spui ca nu ai cand de fapt ai, caci Dumnezeu ne-a dat prin har toate lucrurile (Romani8:32), atunci si ceea ce ai iti va fi luat, nu de Dumnezeu ci de diavol. Diavolul il va lua pentru ca tu spui ca nu-l ai. Poate ca te-ai rugat, dar spui ca nu ai. Deci diavolul porneste la lucru fiindca are acordul tau.

Atunci cand simti ca ai nevoie de ceva, Dumnezeu spune ca tu sa Ii ceri. Iar atunci cand ceri, crede ca ai primit (Marcu11:24). Spune ca il ai chiar daca nu-l vezi in lumea materiala inca, si in curand il vei vedea.

Dumnezeu nu spune „hai, fa-te ca il vezi, si daca te prefaci suficient, il vei avea!" Acesta nu este un joc. Dumnezeu ne spune sa chemi „lucrurile care nu Sunt, ca şi cum ar fi" (Romani4:17).

Azi vorbin despre a avea si a nu avea, in Biserica. Daca crezi ca este al tau, il vei avea. Te vei vedea avandu-l si bucurandu-te de el si ti se va da mai mult. Dar daca spui „pai nu-l simt si nu sunt sigur ca va veni", in esenta, spui ca nu il ai cand de fapt il ai. Si atunci, chiar si ceea ce ai, iti va fi luat.
Deci, spune ca ai!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1627
  • Export PDF: 2
Opțiuni