Fii constient de Cristos!
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 28/05/2008
    12345678910 0/10 X


Efeseni 1:7 În El avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor, după bogăţiile harului Său,

Te-ai trezit vre-odata dimineata spunandu-ti „azi nu voi pacatui!" iar apoi, in timp ce iesi pe usa, zicandu-ti „trebuie sa fiu atent, sa nu cad in pacat caci nu vreau sa pacatuiesc si nu voi pacatui!"?

Prietene, atunci cand faci asta, nu mai esti constient de Cristos ci constient de pacat, chiar daca inca nu ai pacatuit.

Te-ai surprins vre-odata gandind „nu vreau sa privesc la nici o femeie, ca sa nu poftesc!"? Esti constient de pacat, atunci cand gandesti astfel si mai devreme sau mai tarziu vei pofti in inima ta, probabil ca nu vei pacatui cu trupul, dar o vei face in mintea ta.

Ai incercat si sa-ti marturisesti fiecare pacat? Eu da. Ca si adolescent, de cate ori imi venea cate un gand rau imediat spuneam „iarta-ma Doamne pentru acest gand, in Numele Lui Isus!" apoi un alt gand venea si imi ceream iertare din nou iar daca se intampla sa ma indoiesc de iertarea Sa, imi marturiseam necredinta si imi ceream iertare „iarta-ma Doamne ca m-am indoit de Tine". Inainte sa-mi dau seama, ma simteam apasat in mintea mea si atat de constient de pacate in loc sa fiu constient de Cristos.

Prietene, atunci cand cazi in pacat, Dumnezeu vrea ca tu sa fii constient de Cristos. Asta inseamna ca atunci cand ai ratat ceva sau ai dat-o in bara, Dumnezeu vrea ca tu sa fii constient ca in Cristos tu ai iertarea pacatelor prin sangele Lui. Dumnezeu vrea ca tu sa fii constient ca Isus a fost ranit si lovit pentru pacatele tale si pedeapsa care iti aduce pacea a cazut asupra Lui (Isaia53:5).

Atunci cand esti constient de Cristos, vei avea pace cu Dumnezeu prin Domnul nostru Isus Cristos (Romani5:1). Vei sti ca esti neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos fiindca Acel care nu cunoscuse pacat, a fost facut pacat pentru tine (2Corinteni5:21). El a luat pacatul tau si tu acum ai neprihanirea Lui.

Deci atunci cand cazi, nu fii constient de esecul tau simtindu-te prost sau condamnat. Ci dimpotriva, fii constient de cine esti in Cristos, ridica-te, scutura-te de praf si continua-ti umblarea cu Dumnezeu!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1296
  • Export PDF: 2
Opțiuni