Cu sinceritate inaintea Lui
Autor: Loghin Daniel Gabriel  |  Album: Numai prin Harul lui Isus  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Ingeras in 26/06/2012
    12345678910 0/10 X

Fii sincer cu Isus Hristos .. marturiseste`I slabiciunile tale , ingrijorarile .. tot ceea ce te impiedica ca sa poti fii la standarul pe care il doreste Dumnezeu pentru tine .. doar EL le stie deja , dar asteapta sa vii inaintea Lui sincer , iar El iti va rasplati sinceritatea . Sa fim constienti ca Isus Hristos este alaturi de noi in orice moment .. cunoaste faptele si mersul nostru , caci El este Atotstiutor ..
Matei 23:28
Tot asa si voi , pe din afara va aratati neprihaniti oamenilor , dar pe dinauntru sunteti plini de fatarnicie si de faradelege .

.. nu castigam NIMIC sa fim fatarnici , ci din contra , pierdem vesnicia pentru simplu fapt ca ne este greu sa venim inaintea Lui Dumnezeu sinceri .. !! Sa indoim genunchii eului si sa ne pleacam inaintea Celui Viu cu smerenie si pocainta . Sa lasam pe Duhul Sfant sa ne indrume si sa ne prelucreze , si El , Isus Hristos sa fie glorificat . Biblia spune : Psalmii 32:2 - Ferice de omul caruia nu`i tine in seama Domnul nelegiuirea si in duhul caruia nu este viclenie .. !!


Proverbele 4:24
Izgoneste neadevarul din gura ta si departeaza viclenia de pe buzele tale .. !!

P.s. Ajuta`ne Doamne sa venim inaintea Ta sinceri .. sa ne smerim si sa ne pocaim .. !!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1592
  • Export PDF: 1
Opțiuni