Cu drag ..
Autor: Loghin Daniel Gabriel  |  Album: Numai prin Harul lui Isus  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Ingeras in 26/06/2012
    12345678910 0/10 X

Azi ? Te`am simtit ca o adiere , m`ai imbratisat si mi`ai lasat o raza sa`mi conduca ziua . Tot azi , ai fost cu mine Ma urmareai in orice miscare .. iar de cate ori imi intorceam privirea imi zambeai .. dar azi .. stiai ca sunt singur si fara un stalp in temelia sufletului meu .. stiai ca sunt slab cand vine o lupta si pierd orice bun .. stiai si stii cat de greu duc eu viata .. stiai ca tot ce vreau e un zambet si lacrimi .. stiai tot .. stiai ..

Iar azi , te`ai strecurat prin spate .. si m`ai invelit in aroma Ta dulce , erai tare gingas si plapand , dar stii bine , toti Iti spun asta cand te cunosc .. am zis la inceput ca nu are rost sa`mi fac sperante vreo vizita sa primesc desi doream .. am zis ca esti prea popular printre oameni sa ai timp de mine , ce sunt un pribeag .. am zis , dar ziceam toate cu gandul la Tine si o minune doream a se intampla .. te asteptam iubite Stapane .. o vizita doar ca sa`mi faci imi doream .. si ai venit cu fata`Ti senina si zambetul l`ai asternut pe fata mea , iar cu vocea ta calda si plina de Duhul , mi`ai spus sa stau calm ca tu vei veghea .

Acum eu stau si incerc sa cred ca nu a fost vis ci realitate pura , ai fost aici langa mine si esti .. iar eu te invit sa ai loc de onoare in sufletul meu pribeag .. ocupa Tu postul de Rege al meu si Iti multumesc ca esti cu mine mereu .

Iar acum , iubite prieten ce imi esti , te invit sa il chemi si tu pe al meu Rege .. sa vezi cat de dulce vei fi cand zambesti si cu cata putere emani a ta veselie .. fii vesel si cheama`L .. El va veni , nu stii ca Isus e al meu Rege ? El e perfectiunea ce o tot astept .. dar printre oameni ma satur de lume .. cheama`L si tu si apoi vei vedea cata dreptate tu imi vei da .

Iar tie , Isuse .. multumesc ca ai citit " scrisoarea " mea .. !!!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 982
Opțiuni