Binecuvantari pentru mine
Autor: Loghin Daniel Gabriel  |  Album: Pot TOTUL in Hristos care ma intareste  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Ingeras in 19/06/2012
    12345678910 0/10 X

Copiii pentru multe persoane nu sunt asa de importanti .. Uneori le se par plictisitori , enervanti .
Zilele trecute mi`am dat seama cum un copil te poate schimba sau cum poti invata multe de la el . Am vazut copii cu probleme de sanatate , probleme in familie , iar altii nici nu cunosteau nimic de Dumnezeu . Am intalnit copii care erau tratati urat de parinti si simteau nevoia sa le vorbesti si sa le spui ce sa faca . Altii erau prea rasfatati si se comportau urat cu cei din jurul lor . Diferiti copii .. Au nevoie de mangaiere , dragoste ..
Dar toate aceste probleme nu ii deranja sa se bucure pentru ce primesc , sa cante din inima si sa se roage cu simple cuvinte , dar atat de marete .
Iubeam timpul cand ei isi deschideau inima si mintea sa invete lucruri noi , dar ce amuzanti erau cand isi dadeau seama de unele lucruri importante .
Ce poate fii mai frumos cand vezi un zambet de copil multumit , un zambet de copil care se joaca , tipa , alearga .
Ii auzeam pe unii din ei spunandu`le celorlati : " De ce faci asta ? Asa am fost invatati azi ? " .
Sunt minuntati . Ma simt cu adevarat binecuvantat ca am putut petrece timpul cu copiii .
Mi`am amintit de copilaria mea , de vremea cand mergeam in tabara . As vrea ca Domnul sa ii binecuvinteze pe toti cu multa dragoste , cu multa bucurie dar mai presus de toate cu o inima in care El sa locuiasca .

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1107
Opțiuni
Din același album
Zaharia 4:6 Atunci, el a luat din nou cuvântul şi mi-a zis: „Acesta este cuvântul Domnului către Zorobabel şi sună astfel: ‘Lucrul acesta nu se va face nici prin putere, nici prin tărie, ci prin Duhul Meu’, zice Domnul oştirilor.