Cat mai iarta Dumnezeu ?
Autor: Loghin Daniel Gabriel  |  Album: Suflet pentru Dumnezeu  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Ingeras in 19/06/2012
    12345678910 0/10 X

Cercetat de Duhul lui Dumnezeu , am stat si am cugetat la aceste cuvinte : " Cat mai poate ierta Dumnezeu ? " Oare cat mai poate sa ne ierte Dumnezeu pentru numeroasele noastre pacate ? Cat ne mai primeste El din nou si din nou ? Nu cumva noi profitam de Harul Sau ? Nu cumva acceptam prea usor pacatul in viata noastra ? Nu cumva glumim cu pacatul si cu mantuirea noastra ?
   Daca Isus Hristos a venit la noi si ne`a iertat de toate greselile din trecut si ne`a facut copiii a lui Dumnezeu , de ce sa ne intoarcem in mocirla ? Poate nu ne dam seama si spunem ca suntem in regula . Dar haideti sa ne oprim putin si sa ne facem o cercetare .. Daca maine sau in clipa urmatoare va fi sa incetam din viata , suntem noi siguri ca vom ajunge in cer cu Isus ? Vom fi gasiti noi curati ? Se va gasi oare credinta la noi ? .. Sa meditam la viata noastra .. Nu cumva suntem prea ocupati cu alte lucruri in loc sa ne hranim sufletele cu Cuvantul lui Dumnezeu ? Nu cumva vine mania in viata noastra prea usor ? Nu cumva nu ne mai facem timp pentru rugaciune ? Si daca clipa urmatoare nu vom mai fi ? .. Oare nu ne va parea rau sa stim ca L`am cunoscut odata pe Salvator , am fost iertati , ni s`a promis cerul iar noi am ales moartea ?
   Biblia spune ca au fost oameni care " .. au suferit batjocuri si biciuiri , lanturi si inchisoare , au fost ucisi cu pietre , taiati in doua cu ferestraul .. " . Stiti pentru ce au suferit acesti oameni persecutiile acestea ingrozitoare ? Pentru ca nu au mai vrut sa accepte pacatul in viata lor . Astazi nu mai suntem persecutati si este un har deosebit sa avem libertate . Si totusi ne jucam cu pacatul .. !! Tot Cuvantul lui Dumnezeu spune in Evrei 12:4 " Voi nu v`ati impotrivit inca pana la sange in lupta impotriva pacatului ! " Tu cat de mult te`ai impotrivit ultima data cand a vrut sa intre pacatul in viata ta ? Oare s`a intamplat vreodata sa curga sange de pe noi si sa spunem : " Nu mai pot lupta " ? Nu cred .. Sa ne gandim ca Dumnezeu nu este doar bun ci si un foc mistuitor si Biblia ne spune ca " Ochii Lui nu pot sa vada raul " .
   Cat mai ai de gand sa te joci cu pacatul ? Cat o sa mai glumesti cu mantuirea ta ? Stii ce`ti spune astazi Dumnezeu ? Opreste`te din alergare .. si fa`ti o cercetare .. !! Amin

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1688
  • Export PDF: 2
Opțiuni