Fii întărit prin neprihanire
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 02/04/2008
    12345678910 0/10 X



Isa 54:14 Vei fi intarita prin neprihanire. Izgoneste nelinistea, caci n'ai nimic de temut, si spaima, caci nu se va apropia de tine.

Te-ai intrebat vre-odata de ce unii crestini se confrunta in mod constant cu incercari coplesitoare, boala si esecuri, cand promisiunile din Biblie ca „orice arma faurita impotriva ta va fi fara putere" sunt adevarate?

Dar aceste promisiuni vin cu o conditie, vei fi intarit in neprihanire. Ai nevoie sa fii intarit in neprihanire astfel incat sa fii departe de opresiune si teroare, ca nici o arma faurita impotriva ta sa nu aiba putere.

Aceasta conditie nu este greu de indeplinit. Pentru inceput, tu deja ai neprihanirea. Atunci cand L-ai primit pe Isus ca Mantuitor al tau, ai primit darul neprihanirii care iti permite sa domnesti in viata (Romani5:17). Aceasta neprihanire nu vine de la tine ci de la Domnul (Isaia54:17). Si atunci cand esti intarit in neprihanirea LUI, nici o arma faurita impotriva ta, nu va avea putere.

Dar ce inseamna sa fii intarit in neprihanire? A fi intarit in ceva inseamna sa ai acel ceva ca fundatie a sigurantei tale. Asa ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii, sa fii sigur si sa cresti in revelatia ca tu esti neprihanit prin sangele Lui Cristos, prin jertfa Sa perfecta de la cruce.

Atunci cand te simti ca si cand esti in mijlocul furtunii, aruncat de ici, colo si incepand sa simti ingrijorare sau teama, aminteste-ti cine esti in Cristos. Esti neprihanirea Lui Dumnezeu in Cristos si ai neprihanirea Lui.

Facand acest lucru, vei vedea ca ingrijorarea si teama vor dispare caci atunci cand esti intarit in neprihanire, nu vei avea nimic de temut iar spaima nu se va apropia de tine. De aceea Dumnezeu vrea sa fii intarit in neprihanire. Vrea ca tu sa fii fara teama si departe de opresiune si teroare.

Asa ca atunci cand presiunea creste, tine-te tare in credinta ca tu esti neprihanirea Lui Dumnezeu in Cristos. Acolo nici o arma ridicata impotriva ta nu va avea putere. In timp ce-ti marturisesti neprihanirea in Cristos, revelatia va veni cu putere si vei simti eliberarea miraculoaselor resurse ale Lui Dumnezeu, protectiei si binecuvantarilor, in viata ta.
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1294
  • Export PDF: 2
Opțiuni