CREDINŢĂ ÎN ÎNTUNERIC - 3
Autor: Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 21/02/2006
    12345678910 0/10 X
"...Domnul luminează întunericul meu." 2 Samuel, 22:29
Din moment ce pământul se roteşte în continuare,_asta înseamnă că ori de câte ori soarele străluceşte într-o emisferă, în cealaltă este întuneric, în timp ce pentru o persoană este miezul nopţii, pentru alta vine reconfortanta pauză de prânz. Aceeaşi oră, doar locaţii diferite. Când ai parte de o experienţă întunecată, mai rezistă puţin, şi lucrurile se vor schimba.'Garantat! în acelaşi mod în care ai ajuns în întuneric, vei ajunge la lumină! Dumnezeu, veghetorul tău, va transforma întunericul în lumină, dacă vei continua să ai încredere în El.
în timp ce Adam dormea, Dumnezeu a executat o "intervenţie chirurgicală" şi a creat-o pe Eva. La miezul nopţii, în timp ce ceilalţi prizonieri dormeau, Pavei şi Sila se rugau şi cântau Domnului în celula lor, iar El i-a eliberat. Când Petru a fost închis în temniţa interioară, la miezul nopţii Dumnezeu a trimis un înger care I-a eliberat. Când Isus a fost crucificat, pământjl a fost acoperit de întuneric, însă în dimineaţa învierii, lumina a răsărit, pentru totdeauna!
Pavel a spus: "...pentru că umblăm prin credinţă, nu prin vedere." (2 Corinteni, 5:7) Trebuie să te aştepţi ia experienţe întunecate. "Camera obscură" este locul în care E! te prelu¬crează în asemănarea cu Cristos. Dacă înduri acele greutăţi, îţi asiguri dreptul de a păşi la lumină. Credinţa în întuneric este tenace, radicală şi neobosită. Când este prinsă la colţ, declară cu fer¬mitate: "Mi-am pierdut serviciul, sunt în urmă cu ratele, simptomele bolii sunt evidente, însă cred în Dumnezeu." Acest tip de credinţă dă rezultate!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1792
  • Export PDF: 4
Opțiuni