NU ÎNTRISTA DUHUL SFÂNT
Autor: Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 21/02/2006
    12345678910 0/10 X
"Să nu întristaţi pe Duhul Sfânt al Iui Dumnezeu..." Efeseni, 4:0
Cuvântul "a întrista" din versetul de mai sus vine din cuvântul grecesc "lupete", care descrie durerea dintre două persoane care se iubesc profund. Descrie durerea unui soţ sau a unei soţii care descoperă că partenerul de căsătorie a fost necredincios.
Relaţia cu Duhul Sfânt este foarte importantă! Dacă nu crezi, încearcă să trăieşti o zi fără El. La fel cum cineva îndrăgostit se gândeşte şi tânjeşte constant să stea în prezenţa persoanei iubite, Duhul Sfânt ne mângâie, pe_protejează, ne îndrumă, ne întăreşte, doreşte să'fie aproape de noi şi doreşte să ni se reveleze, însă când acţionăm ca nişte fii ai lumii, vorbim şi răspundem ca nişte oameni lumeşti, îl facem pe Duhul Sfânt să experimenteze durerea trădării.
Trebuie să înţelegem cât de preţioasă este prezenţa Duhului în viaţa noastră şi trebuie să-l onorăm, asigurându-ne că trăim integru şi devotat, în cazul în care comportamentul nostru a fost greşit, ar trebui să ne mărturisim păcatele şi să primim iertarea prin sângele lui Isus, astfel încât să ne putem bucura de părtăşie. Aşa că, înainte de a te arunca în iureşul unei noi zile, opreşte-te şi roagă-te: "Duhuie Sfânt, există ceva în viaţa mea, care-ţi cauzează durere? Dacă este aşa, arată-mi unde greşesc, pentru a rezolva problema, lartă-mă căci am permis atitudinilor şi acţi¬unilor mele să te dezonoreze, începând de azi, doresc să trăiesc fiecare clipă cu dorinţa de a te bucura şi de a nu-ţi mai produce niciodată durere. Amin.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2022
  • Export PDF: 3
Opțiuni