TREI SECRETE VEŞNICE
Autor: Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 21/02/2006
    12345678910 0/10 X
"La bătrâni se găseşte înţelepciunea, şi întro viaţă lungă e priceperea." Iov, 12:12
Poţi învăţa de la cei care au ceva ani în spate. O doamnă în vârstă a spus: "Un benefi¬ciu ai longevităţii mele este împărtăşirea lucrurilor învăţate. Aşa că permite-mi să-ţi spun trei secrete care-ţi pot face viaţa mai bună:
1) Timpul este preţios, aşa că nu-l irosi! După ce soţul meu a murit, am locuit cu nişte prieteni, într-o seară, au început să se certe, iar în final nu şi-au mai vorbit. Ştiu ce înseamnă certurile; eu şi soţul meu am avut câteva, majore, însă în acel moment am înţeles, ca niciodată până atunci, că timpul pe care-l avem la dispoziţie, împreună, este preţios. Nu-l irosi, ciondănindu-te pentru lucruri care nu vor mai avea importanţă când cel drag nu va mai fi. Fă tot ce-ţi stă în putinţă pen¬tru a trăi în armonie şi manifestă-ţi iubirea. De ce? Pentru că, indiferent cât timp aveţi împreună, nu este niciodată suficient.
2) Creezi amintiri, aşa_că fă-le minunate! Privind înapoi, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru atâtea momente de neuitat, în ziua în care soţul meu a murit, ne-am sărutat (cum făceam de altfel, de fiecare dată când el pleca), la prânz. La 17:30 era mort. întotdeauna am fost bucuroasă pentru acel ultim sărut. Creează amintiri, nu regrete!
3) Nu ceea ce se întâmplă contează, ci reacţia ta la acea situaţie! Fiecare zi deţine noi încercări 28
care-ţi vor testa iubirea şi hotărârea, Ai puterea, prin Cristos, de a transforma fiecare încercare într-o oportunitate de maturizare. Viaţa este plină de evenimente aparent_ neplăcute, încearcă să le rezolvi într-o aşa manieră, încât la bătrâneţe, privind înapoi, să spui: "îţi mulţumesc, Doamne pentru acea experienţă; m-a ajutat să cresc."
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1987
  • Export PDF: 3
Opțiuni