Doar o mamă
Autor: Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 21/02/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

"Măria păstra toate cuvintele acelea... in inima ei." Luca, 2:19
Un predicator din Anglia s-a oprit la o casă şi i-a spus băieţelului care a deschis uşa, că doreşte să vorbească cu mama lui. Acesta a răspuns: "Nu se poate chiar acum. Se roagă." Era vorba de Susanna Wesley, mamă a 17 copii şi care petrecea o oră în rugăciune pentru fiecare din¬tre ei. în cele din urmă, John şi Charles, au fost folosiţi de Dumnezeu pentru a aduce o mare trezire spirituală în Anglia şi pentru a pune bazele bisericii metodiste. Aceasta este influenţa une. mame care se roagă. Max Lucado scrie: "Există lucruri pe care doar o mamă le poate face... să pună pudră pe funduleţul bebeluşului cu o mână şi să răspundă la telefon cu cealaltă,,, să petreacă toată ziua ştergând nasuri, spălând şosete, echilibrând bugetul familiei şi să-i mulţumească din inimă lui Dumnezeu pentru copiii ei.
Există unele lucruri pe care doar o mamă le poate repara... precum uşa dulăpiorului de bucătărie pe care soţul ei n-a putut-o repara si mândria lui rănită când a descoperit că ea a reuşit; şireturi rupte... inimi frânte... frângerea relaţiei cu persoana iubită. Există lucruri pe care doar o mamă le poate şti... cât timp îţi ia să mergi de la lecţiile de pian la antrenamentul de fotbal... câte pizza sunt necesare pentru o noapte cu prietenii... numărul de zile rămase până la predarea proiectului. Noi ceilalţi ne putem doar întreba... "Cum te-ai simţit, mamă, când primul plâns al copilului a umplut încăperea? Cum te-ai simţit când ai stat la poarta şcolii, sărutându-ţi copilul pe obraz, făcându-i cu mâna şi apoi văzându-i acasă bicicleta nemişcată într-un colţ? Ai plâns? Ai zâm¬bit?"
Biblia spune: "Măria păstra toate cuvintele acelea, şi se gândea la ele în inima ei", pen¬tru că există lucruri pe care doar o mamă le înţelege.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2091
  • Export PDF: 3
Opțiuni