CREŞTEŢI SI îNMULTITI-VĂ...
Autor: Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 21/02/2006
    12345678910 0/10 X
"Dumnezeu l-a binecuvântat şi Dumnezeu le-a zis: "Creşteţi, înmulţiţi va..." Geneza, 1:28
Primul lucru pe care l-a spus Dumnezeu omului, a fost: "Creşteţi, înmulţiţi-vă..." Acest lucru înseamnă descoperirea voii Sale pentru viaţa ta! Gândeşte-te la Tiger Woods; la capacitatea lui de concentrare, la graţia fluidă cu care bâta de baseball lovea acea minge mică, albă, trimi-ţând-o peste capcane şi obstrucţii în uriaşul spaţiu verde. Pentru aşa ceva a fost creat. El ştie asta şi acest lucru îi face plăcere. Oamenii care-şi împlinesc chemarea iradiază o încântare şi o conex¬iune cu darul lor, transcendentă faimei. Mulţi au descoperit pur şi simplu o modalitate de a fi plătiţi pentru a face ceea ce le place. Banii nu pot niciodată înlocui scopul. Când vei descoperi acel lucru pe care l-ai face pe gratis, probabil ţi-ai descoperit chemarea.
Din moment ce am fost creaţi după chipul lui Dumnezeu, avem în noi tendinţa de a crea. Asta nu înseamnă că trebuie să ai abilităţi artistice sau creative pentru a-ţi descoperi scopul, însă toţi cei care sunt conştienţi de chemarea lor, se află în procesul naşterii. Poate pare evident fap¬tul că cei care compun cântece, artiştii, poeţii şi actorii îşi dau viaţă viselor, însă în aceeaşi pos¬tură se găseşte oricare dintre noi care-şi descoperă identitatea şi răspund chemării adresate de 8
Dumnezeu prin intermediul darurilor lor. Poate dai naştere unei noi afaceri, inventând un dispozi¬tiv de pe urma căruia să beneficiem toţi; poate descoperi tratamentul pentru scleroza în plăci sau poate un şablon de eficientizare a muncii de la birou, însă ce se întâmplă dacă-mi asum acest risc... şi cad? Adevăratul ratat este cel care niciodată nu încearcă să zboare cu aripile încredinţate!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2228
  • Export PDF: 4
Opțiuni