Gradina Marinei Prior - o celebritate a muzici clasice
Autor: www.realsos.ro  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 26/01/2006
    12345678910 0/10 X
"Lupta-te lupta cea buna a credintei; apuca viata vesnica la care ai fost chemat" (1 Tim.6:12).
"Frumos este sa laudam pe domnul si sa marim Numele Tau, PreaInalte (Ps.92:1).

Marina Prior este o cantareata australiana de muzica clasica. La programul TV de gradinarit, prezentat de Mr. Burke, saptamanal, el aduce in atentia publicului cate o celebritate, din toate domeniile. De obicei aceste celebritati locuiesc in case mari si frumoase, asezate in locuri foarte pitoresti, si au gradini foarte frumoase si bine aranjate si ingrijite. De obicei interviul luat acestor personalitati se invarte in jurul carierei lor. Marina Prior a spus printre altele ca ea trebuie sa puna 110 % efort in tot ce face si aceasta este cheia succesului si a reputatiei ei.

Raspunsul ei m-a facut sa ma gandesc mult la efortul pe care noi il depunem ca sa fim buni crestini. Daca ea pentru o cariera trecatoare, investeste asa de mult din energia ei, cata energie depunem noi in slujba Imparatiei?

Psalmistul spunea: "Este frumos sa laudam pe Domnul". In alti psalmi gasim si motivatiile pentru care sa laudam pe Domnul: pentru ca El este bun, pentru ca credinciosia Lui tine in veci. Domnul Isus nu-si daduse inca viata pentru pacat cand psalmistul a scris acest psalm. Dar si chiar daca Dumnezeu nu ar fi facut nimic pentru noi, noi tot ar trebui sa-L laudam pentru ca El este Creatorul nostru. si ne-a dat viata. Domnul Isus a sumarizat toata Legea Vechiului Testament intr-o singura porunca. Ea suna astfel: "Sa iubesti per domnul, Dumnezeul tau, cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu toata puterea ta si cu tot cugetul tau; si pe aproapele tau ca pe tine insuti" (Luca 10:27). Daca unii oameni nu sunt multumiti daca nu pun tot ce pot intr-o cariera, cu atat mai mult, Dumnezeu nu este multumit cu jumatati de masura. El vrea sa-L iubim cu toata puterea mintii, a vointei si a sentimentului. Dumnezeu ne vrea cu gelozie pentru Sine si ne vrea o 100 de procente ori chiar mai mult pentru El. Marina Prior a cheltuit 27 de ani din viata ei, aproape 2/3, slujindu-si pasiunea ei. Cat timp petrec eu cu Dumnezeu si facand ceea ce Dumnezeu imi cere?

Cat suflet pun in cantare, cu cata bucurie si pasiune fac o darnicie sau o binefacere? Dumnezeu nu se multumeste decat cu tot. El ne va ajuta sa-i dam tot si cu bucurie, pentru ca in ceea ce ne cere sa facem El implineste pentru noi (Isaia26:12). Daruindu-ne in intregime il satisface nu numai pe Dumnezeu, dar insasi viata noastra este fericita si incepem sa traim in rai inca de aici de pe pamant.

Tot ce am ii dau lui Isus
Vreau in toate sa-I slujesc
Voia Lui sa ma conduca
Pentru Domnul sa traiesc

O,ce mare fericire
Sa-I predau Lui tot ce am!
La Golgota El sa schimbe
Viata intr-un colt de rai.

Doamne, numai Tu meriti dragostea noastra intreaga, pentru ca numai Tu ne-ai iubit si Ti-ai dat viata pentru noi. Amin.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1326
  • Export PDF: 3
Opțiuni