Zavoarele portilor
Autor: www.realsos.ro  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 26/01/2006
    12345678910 0/10 X
"Caci El intareste zavoarele portilor; El binecuvinteaza pe fii tai in mijlocul tau" Ps.147:13

In ultimele luni ale anului 2000, de trei oricineva a spart mai intai geamurile si a treia oara si doua din usile Bisericii Baptiste din Bayswater. Prima data au furat bunuri in valoare de aproape $5000. A doua oaraa nu au reusit sa ia nimic pentru ca au fost vazuti de vecini si au fugit inainte de a avea timp sa ia ceva. A treia oara, au luat parte din statia de amplificare si au ascuns-o in curtea Bisericii pana la caderea noptii cand trebuia sa vina s-o ia, in schimb, noi am ajuns la Biserica inaintea lor pentru serviciul din timpul saptamanii si aceasta a putut fi recuperata insa doua usi au fost complet distruse asa incat au trebuit inlocuite.

Dupa prima spargere s-au pus niste bare de metal la geamurile camerelor din spatele Bisericii de aceea au fortat usile spargandu-le cu o ranga de fier. Cand usile au fost inlocuite, pe langa yalele obisnuite, au mai pus si niste zavoare. Oamenii iau toate masurile de precautie atunci cand se gandesc sa-si apere putinele bunuri agonisite in casele lor. Sunt atatea companii care instaleaza sisteme de alarma si de comunicare a spargerilor direct la politie, si adesea politia nu reuseste sa faca fata la toate chemarile.

In Ps.147:13, citim ca Dumnezeu intareste zavoarele portilor. Solomon scrie in Ps.127:1 ca daca "Domnul nu pazeste o cetate, degeaba vegheaza cel ce o pazeste". In fiecare zi sunt raportate la TV spargeri cand locatarii sunt acasa. Un hot a intrat in casa unei surori din biserica in timp ce era in casa, a trecut pe langa ea in bucatarie, a intrat in dormitor a luat bijuteriile si banii pe care le-a gasit acolo si a iesit pe geam, iar gazda, de frica a iesit afara si a lasat pe hot in casa. Dar cand Domnul vegheaza asupra unei case, nimeni nu se apropie de casa aceea. Un copil din vecini ne-a spart spart geamul de la usa de la intrare, chiar inainte de a merge la biserica. Sotul a pus o banda de scoch ca sa tina cioburile impreuna si am plecat la biserica pentru serviciul de seara. Cand a venit acasa, nimic nu s-a intamplat. Domnul a pazit casa. In Australia multi se asigura, si platesc sute de dolari in caz de spargeri sau de incendii. Pentru cel credincios, asigurarea noastra este in Domnul nostru. Domnul Isus spune ca stie totul despre noi si ca nici un fir de par nu ne cade din cap fara stirea lui Dumnezeu. Cand o casa este jefuita sa nu stie Dumnezeu? De ce se intampla aceasta destul de des si unor credinciosi? Pentru hot nu exista incuietoare sau zavor. El vina numai sa sparga sa fure si sa distruga. Care este lectia care ne-o dau zavoarele? Este ceea ce scrie in Apoc. 3:7 : "Iata ce zice Cel Sfant, Cel Adevarat, Cel ce tine cheia lui David, Cel ce deschide, si nimeni nu va inchide, Cel ce inchide si nimeni nu va deschide". Dumnezeu are cheia tuturor portilor si El inchide si deschide dupa buna Lui placere. Cand Dumnezeu ingaduie o nenorocire trebuie imediat sa aflam cu ce scop Dumnezeu a ingaduit-o ca sa profitam de lectia pe care El vrea sa ne-o dea.

Sub aripa ocrotitoare a Domnului meu ma gasesc
De ce sa mai tremur eu, oare? Aici minunat odihnesc.
Viata-mi este asigurata, nimic nu ma va vatama
Caci aripa tare ma poarta, mereu linistit eu voi sta.

Sub aripa cea minunata a Domnului meu nu ma tem
Caci soarta mi-e asigurata iin mana Acelui Etern
Si plin sunt de pace cereasca orice peste mine-ar veni
Caci aripa dumnezeeasca ma poarta doar in vesnicii.

Ajuta-ma, Doamne sa stau fara grija in bratele Tale, ca un copilas la sanul mamei, Amin.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1422
  • Export PDF: 4
Opțiuni