Nu se termina totul aici
Autor: Dana D  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de DanaDobre in 21/06/2011
    12345678910 0/10 X

Pentru ca nu se termina totul aici (suna oarecum a razbunare impotriva a tot ceea ce este rau), avem sansa sa ne adunam gandurile si sa le indreptam inspre tot ceea ce este frumos, adevarat, ceea ce ne intareste in lupta grea pe care o avem de dus fiecare, sa reusim sa supravietuim intr-o lume dominata de rau, o lume stapanita de rau. In aceasta lupta nu avem cun sa castigam singuri, ci doar cu Domnul Isus. El este Cel ce da puteri noi, Cel care te trece de bariere aparent de netrecut, Cel care te invioreaza cand lacrimi amare pornesc direct din inima ta, Cel care te insoteste atunci cand drumuri pietroase iti bat talpile. El este Cel care te indruma,  iti vindeca ranile, iti da sens acestei vieti prin care esti doar un trecator, te lumineaza in intuneric si-ti aminteste de fiecare data ca nu esti singur.

Ceea ce semeni, aceea vei si culege cu siguranta. Alege viata cu Isus si-i vei da un sens. Orice alt drum- aparent bun – duce la moarte. Alege-L pe El ca Stapan al vietii tale si vei fi sigur de izbanda, pentru totdeauna. Caci El a biruit déjà pentru tine, El a invins raul pentru tine, El iti ofera o viata noua, numai tu s-o primesti. De ce as alege moartea? Doar fiindca pe aceasta lume e prezentata in culori vii si ademenitoare? Multe cai par omului bune, insa in final duc la moarte, ne spune Cuvantul Domnului.

Alegndu-L pe Isus poti fi sigur ca oricat de greu ti-ar fi aici, te asteapta o viata vesnica inimaginabil de frumoasa alaturi de El. Merita sa risc? Ce gasesc in partea cealalta?

Domnul este pazitorul tau.

Alege-l pe El. Pentru totdeauna.

Amin.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1394
  • Export PDF: 3
Opțiuni