Intrati in reteaua lui Isus
Autor: Dana D  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de DanaDobre in 05/02/2011
    12345678910 0/10 X

Cultivarea eu-lui bantuie retelele sociale, imoralitatea dusa la extreme, am scris intr-un devotional anterior de pericolele care circula pe internet, in special pentru copiii nostri. Cum vad eu scaparea? Evident ca la Dumnezeu. Ne putem crea o retea conectata la Domnul Isus, interceptata de ingerii buni, inspirata de Duhul Sfant, accesata de fratii in credinta, cu logo-ul dragostei, al faptelor bune, care sa culmineze cu partasia reala, venind la Biserica.

Diavolul e disperat si foloseste toate mijloacele ca sa ne indeparteze de Domnul nostru iubitor, Isus Hristos. Fara a ramane langa El, n-avem nici o sansa sa rezistam avalanselor de ispite. Nu cred ca cineva nu se poate lipsi de avalansa retelelor sociale, indiferent de scuzele si argumentele pe care le-ar putea aduce.

Domnul Isus ne invita sa venim la El, multitudinea de comunicari cu necunoscuti si asa-zisele prietenii de pe internet nu aduc linistea si pacea sufleteasca nici pe departe.

Sa iesim din acel babilon virtual, ca sa nu fim la un moment dat partasi ai acelor lucruri necurate, aducatoare de moarte. Sa avem grija in special de copiii nostri, familia are un rol primordial in educatia lor morala.

Domnul sa ne ajute pe toti in aceasta lupta! Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1218
  • Export PDF: 4
Opțiuni