Dumnezeu ne-a salvat din mana mortii pe mine si copil
Autor: Dana D  |  Album: marturii si experiente cu Dumnezeu  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de DanaDobre in 12/05/2010
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Dumnezeu ne-a salvat sambata din mana mortii pe mine si pe copil

 

 

Pentru cei care inca se mai indoiesc ca tot ceea ce suntem si ceea ce avem, sunt datorita bunului Dumnezeu, va relatez urmatoarea interventie a Sa din ziua de sambata, 08.5. 2010, orele 20.0.

Am iesit cu copilul meu de 2 ani sambata, pe la ora 20.0, sa luam putin aer la curte la vecina mea, care sta foarte aproape in cartier. Ea ma ajuta cu copiii in cursul saptamanii cat timp sunt la serviciu.

Pe la orele 20.0 eram foarte nelinistita si tot incercam sa ma intorc cu David acasa, desi vecina tot insista sa mai ramanem. Ma gandeam ca ceilalti copii ai mei trebuie sa intre in casa, se facuse racoare si erau doar cu tricouri pe ei, se jucau in fata magazinului din fata soselei, unde se joaca de obicei.   Am plecat in sfarsit de la vecina mea si m-am dus spre singura trecere de pietoni care exista in zona, fara semafor deoarece soseaua e foarte ingusta. In timp ce ma indreptam spre trecere, care e ceva mai incolo de magazin, imi priveam cei doi baieti mai mari cum se jucau in fata magazinului, pe un loc special, protejat, pe partea cealalta. Trebuia sa traversam, eu si cel mic. In stanga mea s-au oprit 2 masini, un taxi si o alta masina, sa ne acorde prioritate, vazand ca sunt cu copilul in  brate. A treia masina nu mai avea loc oricum pe partea stanga, deci sa zicem ca eram asigurata. M-am uitat si in dreapta si nu se vedea nimic. M-am angajat in trecere eu si o femeie care traversa si ea tot pe trecere, din partea opusa mie. ne priveam cum am pornit. Dupa cativa pasi mici, putin inainte de a ajunge in dreptul femeii, Cineva mi-a spus sa ma opresc, era ceva in mine care mi-a spus asta, nu am auzit voci. In acel moment, din stanga soselei, pe contrasens, pe linia de tramvai, a aparut cu viteza de 220 km/ora un bmw, lovind puternic femeia din fata mea si aruncand-o la peste 50 metri. Am ramas pe loc in stare de soc, cu copilul in brate. Nu mai stiam de mine. S-au adunat multi, a venit politia, salvarea, femeia a fost dusa de urgenta la spital dar se pare ca nu a rezistat, cateva ore au mentinut-o aparatele. Cei care au vazut m-au intrebat de ce m-am oprit. Toti au spus ca Dumnezeu a intervenit pentru noi, ca am fi avut aceeasi soarta cu biata femeie. De ce m-am oprit, nu am stiut sa raspund. Poate n-am pus atata pret pe viata pana acum, poate n-am realizat cat de importanta e viata pe care ne-a daruit-o Dumnezeu. Acum stiu ca trebuie sa te agati cu putere de El, si indiferent de situatie, te va scoate. Diavolul lucreaza in disperare prin diverse mijloace. Soferul vinovat avea un grad de alcolemie ridicat, mi-au confirmat politistii care l-au dus la Iml. Cine stie de unde venea, un barbat de 28 de ani care a curmat viata unei fiinte nevinovate, care a distrus vietile mai multor oameni prin aciunea nebuneasca sub influenta alcoolului. Alcoolul e distructiv. Putem spune orice ca sa argumentam pro alcool, toate argumentele pica cand vedem consecintele acestuia. Diavolul lucreaza prin toate mijloacele ca sa ne distruga.

Nadejdea noastra ramane Dumnezeu.

Sa ramanem langa El, pentru ca El e Viata! Celalalt nu aduce decat moarte.

Ii multumim bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce a facut dintotdeauna pentru fiecare din noi.

In numele lui Isus.

Amin!

fiţi binecuvântată cu întreaga familie, mare Dumnezeu avem- este tot ce pot spune în faţa acestei mărturii cutremurătoare, multă pace!
Adăugat în 26/01/2012 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1572
  • Export PDF: 4
  • Recomandări email: 2
  • Comentarii: 1
Opțiuni