30.Neprihanirea.Sigur ceea ce vei citi iti va schimba viata!!!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 26/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

30.Tu stai infasurat in Isus.

 

Evrei 2:17 Prin urmare, a trebuit să Se asemene fraţilor Săi în toate lucrurile, ca să poată fi, în ce priveşte legăturile cu Dumnezeu, un Mare Preot milos şi vrednic de încredere, ca să facă ispăşire pentru păcatele norodului.

In Vechiul Testament,poporul Israel statea in fata lui D-zeu,prin mai marele preotilor.Cum era marele preot inaintea lui D-zeu asa era toata natiunea.Daca marele preot pacatuia,aducea vina peste toata natiunea,D-zeu respingea intreaga natiune,nu conta cat de mult a ascultat poporul de legile Lui,sau cat de credinciosi au fost aducandu-si jertfele.

Dar daca marele preot era fara vina inaintea lui D-zeu,si era acceptat de El,D-zeu accepta intreaga natiune,chiar daca pacatuiau.Din nefericire marele preot deseori pacatuia,pentru ca fiind om,era imperfect.

Multumiri fie aduse lui D-zeu,pentru ca noi astazi,avem ca Mare Preot pe Isus Cristos,care a fost 100% om si 100% D-zeu.

Ca si Mare Preot,El sta inaintea lui D-zeu intotdeauna,pentru ca este acceptat si iubit de Tatal.De aceea noi nu ne putem pierde acceptarea in fata lui D-zeu,pentru ca Marele nostru Preot,Isus,a dat neprihanire in dar oamenilor Sai.In cer chiar acum,Isus,Marele

nostru Preot,sta la mana dreapta a lui D-zeu.

Romani 8:34 Cine-i va osândi? Hristos a murit! Ba mai mult, El a şi înviat, stă la dreapta lui Dumnezeu şi mijloceşte pentru noi!

Asta inseamna ca D-zeu nu se uita la tine,ci se uita la Isus,daca Isus este bun,daca Isus este acceptat,tu esti acceptat.Daca D-zeu il vede pe Isus perfect,inseamna ca asa te vede si pe tine.Daca Isus este neprihanit,atunci si tu esti neprihanit.Si stim ca Marele nostru Preot

Isus,este acceptat,neprihanit,si este bun,asta inseamna ca asa ne vede D-zei si pe noi.

Nu poti sa-ti pierzi acceptarea in fata lui D-zeu,pentru ca Isus este Marele Preot,si El trebuie sa nu mai fie acceptat de Tatal intai,inainte ca D-zeu sa te respinga,dar noi stim ca Isus nu poate cadea,pacatui.Deci nu mai trebuie sa iti fie frica atunci cand pacatuiesti,ca D-zeu te va pedepsi,sau respinge.Esti complet infasurat in Isus,Preotul

tau Preainalt,poti sa vii indraznet in fata lui D-zeu,si sa primesti ceea ce ai nevoie pentru

viata ta.

D-zeu te vede exact asa cum il vede pe Isus

Bun,Acceptat,Pefrect si Neprihanit

 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1420
  • Export PDF: 2
Opțiuni