Vorbind cu El ...
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 06/11/2023
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

                                                                      Vorbind cu El    

   Vorbind cu Isus despre El, neștiind că este El.

Dureros, nespus de dureros, să vorbești cu Isus despre El și să nu știi că este El, chiar atunci acolo cu tine. Să te vezi, să te simți tu acolo pe genunchi, vărsându-ți necazul și durerea înaintea Lui și să nu știi că El este în tine, cu tine și pentru tine. Să-I spui, eu sunt un nimic, praf, o umbră și Tu ești atât de sfânt, de mare, cum a-I putea să mă asculți? Ooo, te rog frumos, ascultă-mă dacă vrei, dacă nu facă-se voia Ta! Doamne dar care-i voia Ta pentru mine?   

    Luca 24:15 „Pe când vorbeau ei și discutau, Isus Însuși S‑a apropiat și mergea împreună cu ei, dar ochii lor erau împiedicați să‑L recunoască.”    

   Acești ucenici ai Lui, vorbeau cu El, despre El, neștiind că El este Isus, care fusese mort, dar care venise la viață. Sunt două feluri de ucenici. Cei care au fost născuți din nou și care au harul să prindă și o învățătură autentică despre Isus și harul Lui. Acestora li s-a dat natura dumnezeiască, încep ușor să-I descopere natura Lui în ei și să își cunoască identitatea lor în El, înțelegând voia Lui în ei, cu ei și pentru ei, din Cuvântul viu al lui Hristos, care le revelează Adevărul prin Duhul Lui, în fiecare circumstanță și lucru din viața lor. Apoi sunt acei ucenici care au fost născuți din nou, dar care la fel ca cei doi de pe drumul Emausului, vorbeau cu Isus despre Isus, neștiind că El este Isus. Cine a împiedecat și împiedecă ochii acestor ucenici ca să-L descopere și să-L cunoască pe Hristos, ca Cel care la cruce ne-a omorât, ne-a înviat împreună cu El și ne-a înălțat cu El în locurile cerești, la dreapta Tatălui, în duh, iar sufletele noastre se transformă după chipul Lui, prin înnoirea minții, schimbându-ne din slavă în slavă prin Duhul Lui, cunoscându-L și cunoscându-I voia Lui pentru noi. Oricând acești ucenici așteaptă minuni, ca să poată să-L cunoască. Azi una, mâine alta și Doamne vrem să te cunoaștem... Această cunoaștere și ochi deschiși este un nivel începător, din care nu-L descoperi pe Isus, că El este în tine, cu tine și pentru tine, decât că El este în cer și noi pe pământ, chinuim prin lume. Însă noi suntem în cer, la dreapta Tatălui, în Hristos și trăim pe pământ după standardele cerești, trăim Împărăția Lui pe pământ ca în cer, având ochii deschiși pentru slavă și nu acoperiți de învățăturile false ale religiei, care te învață multe învățături ale Bibliei, dar acopere Adevărul adevărat, al unei nașteri autentice din Hristos și în Hristos, care te duce în destinul crucii și învățăturile corecte ale lui Hristos.   

    Mulțumesc Tată pentru dumnezeiasca Ta natură și dumnezeiasca Ta putere, pusă în noi, prin Duhul Tău, prin care ochii noaștri sunt deschiși, ca să te cunoaștem din miile de glasuri care vorbesc pe pământ urechilor noastre. Glasul Tău și chipul Tău se descopere tot mai mult în noi, revelându-ne dragostea Ta, harul Domnului Isus și părtășia Duhului Sfânt. Mulțumim că atunci când vorbim cu Tine, Te cunoaștem cine ești, iar Tu ne răspunzi și ne înveți Adevărul Tău, prin Duhul Tău. Amin.”
  

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 252
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni