Nu lumea, ci noi ...
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 14/08/2023
    12345678910 0/10 X

                                                               Nu lumea, ci noi...  

   Nu lumea, ci ”fiii” de Dumnezeu biruiesc, au biruit și vom birui LUMEA. Sunt tineri și vrâstnici, care văd și sunt spreiați de ceea ce lumea de acum învață copiii și tinerii, lucruri nedemne de Dumnezeul care a fost Autorul creației Lui și Și-a dorit ”om” după chipul Lui, nu după chipul celui rău. Dar mulți părinți au pierdut controlul copiilor lor, chiar cu câteva generații în urmă și uite acum rezultatul învățăturii deficitare, a dus tinerii tot în jos, răzvrătindu-se împotriva înțelepciunii lui Dumnezeu curată și îmbrățișând înțelepciunea lumii, firească, lumească și drăcească, cum o numește Iacov. Pentru că Dumnezeu are răbdare, nu înseamnă că este bucuros de ceea ce azi se întâmplă în lume. Lumea cu stăpânul ei zice: ”biruim, să ne facem lumea noastră”, dar se înșală precum la Cruce când erau bucuroși că au pus sigiliul lor pe mormântul Domnului Isus și au fost dați peste cap, cu toată iscusința lor. În mijlocul bucuriei lor, și au văzut falimentul.”Hristos a înviat!” El a fost biruitor, este și va fi.     

   Matei 27:63-66.”și i-au zis: „Doamne, ne-am adus aminte că înșelătorul (ziceau de Isus)acela, pe când era încă în viață, a zis: ‘După trei zile voi învia.’ Dă poruncă dar ca mormântul să fie păzit bine până a treia zi, ca nu cumva să vină ucenicii Lui noaptea să-I fure trupul și să spună norodului: ‘A înviat din morți!’ Atunci, înșelăciunea aceasta din urmă ar fi mai rea decât cea dintâi.” Pilat le-a zis: „Aveți o strajă; duceți-vă de păziți cum puteți.” Ei au plecat și au întărit mormântul, pecetluind piatra și punând strajă.” ------------ Aleluiaaa, s-au înșelat luptând împotriva lui Dumnezeu. A biruit Hristos Isus lumea, prin DRAGOSTEA Lui.     

   La fel poporul lui Israel în pustie 40 de ani, au cârtit, au slujit idolilor, au plâns după Egipt, s-au ridicat împotriva lui Moise, amenințându-l cu moartea, pentru că nu mai vedeau VIAȚA cu ei, Dumnezeu era dezonorat la fel ca astăzi, tăgăduindu-I puterea, dar toți cârtitorii au pierit și copilașii pe care-i plângeau au intrat în țara promisă, pentru că Hristos și ai Lui biruiesc.     

   Numeri 14:1-2.”Toată adunarea a ridicat glasul și a început să țipe. Și poporul a plâns în noaptea aceea. Toți copiii lui Israel au cârtit împotriva lui Moise și Aaron și toată adunarea le-a zis: „De ce n-om fi murit noi în țara Egiptului sau de ce n-om fi murit în pustia aceasta? Pentru ce ne duce Domnul în țara aceasta în care vom cădea uciși de sabie, iar nevestele noastre și copilașii noștri vor fi de jaf? Nu este oare mai bine să ne întoarcem în Egipt?” Și au zis unul altuia: „Să ne alegem o căpetenie și să ne întoarcem în Egipt.” ---------------- Aleluiaaa, nu a biruit lumea din ei, ci Hristos și voia Lui s-a împlinit, iar copilași pe care ei îi plângeau au intrat în țara promisă, cei sub 20 ani în jos. De ce? De ce Hristos nu aceptă compromis. El le-a arătat puterea Lui și biruința Lui, când toți cârtitorii, cei peste 20 ani au murit în pustie.     

   Mulți părinți își plâng și acum ”copilașii”, care-s în ceea mai mare primejdie de a crește nu cu valorile cerului și dragostea lui Dumnezeu, ci cu valorille iadului, care tot mai mult sunt primite și crezute de tineri și vrâstnici astăzi. Însă din nou diavolul este înfrânt, fiindcă glasul Tatălui răsună cu tărie chiar și acum spunând: ... ”tineretul Tău VINE la Tine ca roua.”Psalm 110:1-2.”Domnul va întinde din Sion toiagul de cârmuire al puterii Tale, zicând: ”Stăpânește în mijlocul vrăjmașilor Tăi!” Poporul Tău este plin de înflăcărare când Îți aduni oștirea; cu podoabe sfinte, ca din sânul zorilor, vine tineretul Tău la Tine, ca roua.”    

   Astăzi Dumnezeu ”stăpânește” în mijlocul vrăsmașilor, prin Hristos și Trupul Lui de pe pământ. Și Trupul Lui suntem noi, fii Săi. Când știm cine suntem în Hristos, pentru ce suntem, cum suntem și de ce, atunci stăpânim peste toată puterea celui rău și nu lumea stăpânește VIAȚA noastră, ci noi stăpânim lumea și tot din ea. A stăpâni înseamnă a lua poziție, a hotărî soarta noastră în Hristos și a conduce destinele noastre după standardele lui Hrisros. Înseamnă a spune stop lucrărilor celui rău și a rupe legăurile lui, prin Cuvânt și poruncire. Nu lumea ci noi avem autoritate delegată din Hristos. Nu lumea ci noi vestim Vestea Bună în lume și aducem mulți fii la slavă. Nu lumea ci noi, plini de înflăcărare și credință spunem,”cu podoabe sfinte ca din sânul zorilor, vine tineretul Tău la Tine, ca roua.” Nu diavolul va birui tineri din România, ci Hristos va birui viața lor. Spunem NU, blestemului și vorbim VIAȚA lui Hristos peste tot poporul român, în Numele Domnului Isus, căci nu lumea va birui, ci noi fiii Lui preaiubiți, am biruit și vom birui. Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 246
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni