Adevărata Pâine
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 02/05/2019
    12345678910 0/10 X

 

                                   

   Ioan 6:35.”Isus le-a zis: ”Eu sunt pâinea vieți”,”Dacă mănâncă cineva pâinea aceasta va trăi în veci.” Ioan 6:32b.”Tatăl meu vă va da ”adevărata pâine din cer.” Vers. 48.”Eu sunt Pâinea vie care S-a coborât din cer~&,"&~este trupul Meu, pe care-L voi da pentru viața lumii.”

   Domnul Isus este Pâinea din cer, Pâinea vieți, Pâinea lui Dumnezeu, Isus ziceea: ”Pâinea aceasta este trupul Meu.” După această discuție cu ucenicii LUI, mulți din ei nu pricepeau ce înseamnă a-I mânca trupul Lui, era un lucru ieșit din normal pentru ei, de aceea mulți L-au părăsit și nu mai umblau cu EL. Dar oare cei doisprăzece ucenici înțelegeau discuția despre trupul Lui, ca pâine din cer? Nu prea! Domnul îi întreabă: ”voi nu vă duceți”, adică voi înțelegeți ce vă vorbesc? Ei nu-I răspund, că înțeleg, ci,”Tu ai cuvintele vieți.” Chiar de nu înțelegeau de a-I mânca trupul și a-I bea sângele, ei erau convinși că El este Hristosul lui Dumnezeu și sperau că se va face Rege iar ei vor fi miniștri LUI. Diferența dintre ucenicii acelui moment și cei de după învierea LUI, a făcut-o Duhul Sfânt, care i-a sigilat, i-a pecetluit, i-a născut din nou, ca să poată pricepe adevărul despre adevărata Pâine din cer și a-I mânca trupul și a-I bea sângele LUI.

   Ioan 1:1și 14.”La început era Cuvântul și Cuvântul era cu Dumnezeu  și Cuvântul era Dumnezeu.” ”Și Cuvântul S-a făcut TRUP (Pâine) și a locuit printre noi, plin de har și adevăr.”

   Care Cuvânt S-a făcut Trup? Cuvântul Evangheliei, acesta trebuie mâncat, acesta este Pâinea Vieți, care trebuie auzit, citit, meditat și cujetat la El ziua și noaptea. Dar de ce atâția oameni care citesc și studiază Cuvântul, sunt lipsiți de viața LUI Hristos? Pentru că lipsește înțelegerea Trupului lui Hristos. Doar un om născut din El, prin Duhul poate înțelege asta. De aceea atâtea religii au împânzit lumea și au distrus omul, legându-l în lanțurile lor. Deci Cuvântul trebuie mâncat, este adevărata Pâine din cer, care dă lumii viață, iar Duhul Sfânt, care locuiește în și cu omul născut din nou, aduce revelația adevăratei Pâinii din cer, a Trupului lui Hristos care trebuie mâncat oridecâte ori. Fiii de Dumnezeu mănâncă Pâinea vieți neîncetat, pentrucă asta-i hrana lor, viața lor, înțelepciunea, priceperea, dragostea și toată roada Duhului. Acest lucru este un proces de creștere și maturizare a fiului, pentru a-și înnoi mintea zilnic cu Cuvântul, Pâinea din cer, Pâinea vieți și a ajunge biruitor în umblarea lui în lume și a duce această binecuvântare a „adevărate-i Pâinii din cer” și altora, ca să împlinim scopul pentru care Domnul Isus a venit pe pământ. Ascultând, citind, meditând la ”adevărata Pâine a vieții” ”Cuvântul” viu te umple și se scrie pe inima ta și în mintea ta, iar Duhul Sfânt descopere și revelează înțelegerea LUI, după nevoile fiecărui dintre noi. Această Pâine adevărată umple și duhul și sufletul și trupul nostru de putere și înțelepciune și Duhul poate să rodească o roadă bogată, cu efecte în această viață și, și-n  viață veșnică. Cuvântul LUI este ”adevărata Pâine” din cer, care dă lumii viață, de aceea fii de Dumnezeu știu că hrana lor nu este numai pâinea fizică, ci Cuvântul Domnului este adevărata hrană a lor, care țâșnește în veșnicii, unde vom fi mereu cu Cuvântul întrupat, pe care aici pe pământ L-am mâncat,”Adevărata Pâine”. Amin!




Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 811
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni