S-a înființat Asociația Resurse Creștine!

Citește
Arunca-ti povara!
Autor: C. H. Spurgeon  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 12/08/2017
    12345678910 0/10 X

Aruncă-ți povara!

 

Incredinteaza-ti soarta in mâna Domnului si El te va sprijini. El nu va lasa niciodata sa se clatine cel neprihanit.” (Ps 55: 22)

,,Orice  povara este grea: las-o asupra Celui Atotputernic. Atata timp cit o porti tu, ea te striveste; dar pentru bratul Sau, aceasta n-are nici o greutate.
Daca totusi Dumnezeu te cheama sa porti o povara pe  mai departe, El te va sprijini. Povara va fi asupra Lui  si nu asupra ta.

Vei fi in asa fel sustinut sub ea, incit povara va fi o binecuvintare. Cheama-L pe Domnul in ajutor si vei sta in picioare sub greutatea care, in ea insasi, te-ar incovoia.
               Teama noastra cea mai mare este ca nu cumva incercarea sa ne departeze de pe cararea datoriei; dar Domnul nu va ingadui acest lucru.
Daca sintem sinceri inaintea Lui, El nu va ingadui ca intristarea noastra sa ne departeze de la umblarea in neprihanire. In Isus, El ne priveste ca neprihaniti si tot in Isus el ne pazeste.

Si pentru timpul de acum? Te gindesti sa umbli singur prin incercarile de azi? Vrei ca sarmanii tai umeri sa fie zdrobiti de povara care te apasa ?
Paraseste aceasta nebunie. Spune toata durerea ta Domnului si arunc-o asupra Lui.  Nu arunca povara ta ca s-o iei din nou numaidecat;  ci arunc-o asupra Domnului
 odata pentru  totdeauna.

Atunci vei merge usor ca un credincios bucuros, scapat de aici inainte de grija si cantind laude Maretului Purtator de poveri.”

                                                                                        C. H. Spurgeon (preluat de pe blog crestin)                                             

Comentarii
Adaugă comentariu
Raportează o problemă
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 139
Opțiuni