La gura sobei
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 12/01/2017
    12345678910 0/10 X

                                          

     Iarnă în toată puterea ei, frumoasă și plăcută pentru cei ce sunt pregătiți să o înfrunte și nu la fel pentru cei care nu sunt pregătiți, să-i facă față. Ziua de astăzi, o zi ca în povești, să stai la gura sobei, ascultând du-du-itul lemnelor și simțind căldura lor în trupul sănătos, bucuros și-n pace, privind pe fereastră fulgii mari de zăpadă cum se aștern peste tot în jur și să începi să visezi cu ochii deschiși.

 Și ce poți să visezi cu ochii deschiși??

    Văd mai întâi, măreția, puterea, înțelepciunea  Creatorului, a tot ce se vede și nu se vede și ce ușor este pentru El, albul imaculat al zăpezi peste tot, nici un defect nu mai este, totul este acoperit, in câteva ore cu alb strălucitor.

   Văd apoi împlinit în viața mea, ceea ce la început am primit prin credință, am crezut în momente în care vedeam cu ochii mei cum mă apropiu de viața de dincolo și nimc altceva, speranțe spulberate, vise neâmplinite, un soț supărat și copii cu ochii în lacrimi, pentru că eu le spuneam mereu de plecarea mea, din asta lume, nu eram speriată, aveam siguranța vieți de dincolo și mă rugam sincer: ”Tată nu înțeleg nimic, cum poate Duhul Tău să locuiască într-un trup ca al meu, distrus, dărăpănat, când Tu l-ai creat perfect și sănătos?? Doamne Te rog vindecă-mă, dacă vrei, ori spune-mi dacă trebuie să fac ceva, caTu să vrei să fiu vindecată.”  Câtă comfuzie, apoi încheiam rugăciunea: ”Doamne cum vrei Tu, să se facă voia Ta!!” Moartea nu mă speria, dar dacă m-am lăsat în voia Lui, de ce ziua următore eram la doctor??  Dar slavă Domnului, într-o zi am auzit și am primit, că Domnul la cruce ne-a luat bolile în trupul Său și prin credință în ceea ce El a împlinit, eu pot fi vindecată, acum și am fost. Acum văd cu ochii mei lucrarea de vindecare, pentru care am crezut, la început. Astăzi la gura sobei, privind cum Domnul îmbracă cu alb imaculat pământul, am văzut visul realitate pentru mine. Glorie Domnului!!!

Și ce am mai visat, cu ochii deschiși??

   Am văzut ziua freicită când chiar eu voi vedea cu ochii mei, că mi-am împlinit misiunea pe acest pământ și Dumnezeu va zice: ”VINO!!” și voi pleca, pot să mă duc în plină sănătate și nu strivită de bolii, fericită și bucuroasă, căci îmi voi fi sfârșit alergarea, în brațele Domnului meu, pe care Îl iubesc atât de mult!!! Slavă LUI!!!

 

 

                                

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

                                          

 

 

 

 

 

 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 857
  • Export PDF: 1
  • Gramatical incorect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni