Isus și Biserica
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Meditație
Resursa adaugata de Maria18 in 03/09/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Isus și Biserica / Mirele și Mireasa

Isus, Mirele nostru care Își cunoștea Mireasa, ne cunoștea pe noi mai înainte de întemeierea lumii. El, Dumnezeul adevărat, vedea hăul unde va cădea omul pe care avea în plan să-l facăi chiar după chipul Său și zicea: ”Eu îl voi salva, va fi Mireasa, Soția, Biserica Mea. Voi lua asupra Mea, toată vina ei, o voi spăla, o voi curăți și o voi face mai albă decât zăpada, o voi îmbrăca cu hainele neprihănirii și Eu voi fi Mirele ei, iar ea va fi Mireasa Mea.” 

Din pricină că ”omul” creat nu i-a fost credincios Creatorului său, între Dumnezeu și om s-a deschis o prăpastie în care omul  a murit din punct de vedere spiritual. Slava a căzut de peste el, binecuvântarea a fost schimbată în blestem și diavolul, cel căruia i-a dat autoritatea pe care Dumnezeu i-o dăduse, s-a făcut stăpân și domn în locul lui pe pământ. 

Isus și harul Său au fost soluția reabilitării omului, pentru că vedea o Biserică, o Mireasă slăvită cu care Se va bucura o veșnicie. Prețul a fost Trupul și Sângele LUI, a fost un preț nemaiîntâlnit și un schimb care a avut loc la cruce, atunci când a luat păcatul asupra Lui și nouă ne-a dat neprihănirea. A murit și a fost îngropat cu tot păcatul nostru, iar când a înviat deja, noi am fost socotiți neprihăniți. Mireasă curată, Biserică slăvită, care în fiecare clipă își așteaptă Mirele ei și Domnul ei. 

Biserica, Mireasa este astăzi în lume, dar ea nu este din lume, ea este ascunsă cu Mirele ei în Dumnezeu, este cu El în locurile cerești, este scutită, este înarmată, este păzită, este în El și oricine o atacă pe ea, Îl atacă pe Mirele ei, pe Isus. Dacă în lume este batjocorită și vorbită de rău, dacă suferă din pricină că este Biserica lui Isus și că face voia LUi, Mireasa se bucură fiindcă Mirele ei a fost așa mai întâi. Bucuria de a fi Mireasă, Biserica Domnului Isus nu poate fi descrisă în cuvinte. Ea nu face nimic altceva, decât se pregătește pentru Mirele ei și lucrurile pe care El i le-a încredințat până se va reîntoarce. Ea nu judecă, nu condamnă pe nimeni, nu amenință cu iadul, ea dorește să smulgă câți mai mulți oameni din împărăția celui rău și să-i așeze în Împărăția Tatălui ei.  Mireasa Lui Isus, Biserica LUI Isus slăvită și fără pată, este și va fi gata atunci când Mirele va apărea pe norii cerului cu toți sfinții îngeri. O va lua cu El și se va înfățișa cu ea  înaintea Tatălui, care a  pregătit cea mai glorioasă nuntă Fiului Său, 1000 de ani, nuntă și bucurie cu toți invitații Tatălui, care vor fi prezenți și fericiți la nunta Fiului, Isus Hristos, cu Mireasa Sa Biserica și apoi o veșnicie!!!

Mulțumim Tată, în Numele Domnului Isus prin Duhul Sfânt.


Adevărat ai scris sora Maria iar noi cititorii ne bucurăm în Domnul primind aceste frumoase cuvinte. Fii binecuvântată.
Adăugat în 04/09/2016 de floridinmaracineni
Și d.voastră, fiți binecuvântată. Și eu mă bucur cu cei ce se bucură, cu Isus și biserica Sa.
Adăugat în 04/09/2016 de Maria18
Statistici
  • Vizualizări: 1342
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni