Marele ''EU SUNT''
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzâie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 08/11/2015
    12345678910 0/10 X

                                 Marele ''EU SUNT''

    Isaia 40:12-15. ''Cine a măsurat apele cu mâna Lui? Cine a măsurat cerurile cu palma, si a strâns ţărâna pământului într-o treime de măsură? Cine a cântărit munţi cu cântarul şi dealurile cu cumpăna? Cine a cercetat Duhul Domnului si cine L-a luminat cu sfaturile lui? Cine L-a învăţat cărarea dreptăţi? Cine L-a invăţat înţelepciunea si I-a făcut cunoscut calea priceperi? Iată neamurile sânt ca o picătură de apă din vadră, sânt ca praful pe o cumpănă; El ridică ostroavele ca un bob de nisip. ''

Aleluiaaa, Marele nostru Domn! ! Nimeni, nimeni Doamne nu-i ca Tine! ! Noi suntem ca o picătură de apa din vadră, suntem ca praful de pe o cumpănă. Tu ne ridici ca pe un bob de nisip. Şi totuşi Tu ne iubeşti cu o iubire ieşită din comun. Privind la nimicnicia si deşertăciunea în care trăim, TU marele ''EU SUNT'' Te-ai coborât la noi şi cu preţul vieţi Tale măreţe, ai plătit preţul păcatului şi nimicniciei noastre, când de drept eram datori să-l plătim noi. Noi trebuia să murim, dar în dragostea Ta extravagantă pentru noi, (picătura de apa din vadră, firicelul de praf ori bobul de nisip.) Iubitule, ai ales din dragoste să plăteşti toată datoria noastră, trecută, prezentă si viitoare.

Oare ce ne face de ne ridicăm adeseori capul atât de sus, când ar fi corect sa ne ridicăm doar privirea în sus, si să ţintim atotputernicia Lui, bunătatea si dragostea Lui pentru noi zicând: ''domneşte Doamne in viaţa mea, ia în stăpânirea Ta toate domeniile vieţi mele si condumi viaţa după voia Ta, fiindcă Te recunosc in viaţa mea ca: Marele ''EU SUNT. ''  De ce totuşi ne vedem pe noi atât de repede undeva sus, si de acolo privim în jos, la aproapele nostru, la fel ca: picătura de apă, firicelul de praf ori bobul de nisip? ?

   Pentru că în asemenea situaţii, nu privim în sus şi să-L vedem pe El, doar pe El marele ''EU SUNT. ''

Exod 15:11. ''Cine este ca Tine între dumnezei Doamne? Cine este ca Tine minunat în sfinţenie, bogat în fapte de laudă si făcător de minuni? ? ''

   Când vedem un astfel de Dumnezeu, care s-a prezentat sub numele de ''EU SUNT'' poporului Său, ce fel de oameni ar trebui să fim noi, pe care El ne-a primit in familia Lui fără nici un merit al nostru, ci dîndu-şi ce a avut mai scump să moară pentru noi singurul Lui fiu Isus Hristos Domnul nostru? ? Slava Lui! !

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1169
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni