Şcoala sufletului
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Fărâme de lumină  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 12/07/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

...este foarte normal să treci prin şcoală, mai ales a sufletului! Dumnezeu are nevoie de sufletul nostru aşa cum vrea El, nu cum ştim noi să oferim.  Cred că şcoala sufletului ar trebui să fie recunoascută ca ŞCOALA CEA MAI ÎNALTĂ! Aceasta este singura şcoală din care omul, îşi cunoaşte Creatorul. Dintotdeauna, omul a avut nevoie de comunicarea cu Dumnezeu. Prima pereche creată, se desfăta în prezenţa Domnului. Cred că s-au cântat Psalmii Bucuriei. După plecarea lor din prezenţa Domnului, au început cântarea şi plânsul de care nici noi, nu ducem lipsă.

   Modelul nostru de închinare şi laudă la adresa Tatălui Ceresc, este Mântuitorul. El a coborât din cerul în care a locuit cu Tatăl şi Duhul Sfânt înainte să vină pe pământ pentru mântuirea noastră. Sincer, cred că acolo, în Cuvântul Domnului, în lauda Sa, se ascund toate cântările de laudă, plânsul Lui pentru noi... acolo se văd lacrimile şi patimile suferite, pentru ca noi să fim iertaţi şi mutaţi în cer. Sufletul înnoit de Domnul, înşcolit de Cuvânt şi ascultare va cânta o cântare veşnică numai a Lui! Minunat! Numai a Lui! Din dragoste pentru Domnul şi din suferinţele îndurate pe acest pământ, se nasc creaţii superbe, cu care sufletul doritor de CER "îşi varsă înaintea Domnului" tot offul. Domnul ne trece prin şcoala sufletului, ca să putem funcţiona la parametrii înalţi de închinare înaintea Lui pentru a ne feri de relaţia nesănătoasă cu oferta lumii acesteia.

   Slăvit să fie Domnul Care ne învaţă să trăim sfânt şi curat în această lume, avându-L ca Model... pe Domnul nostru, Isus Christos!



...sunt fericită să mă ştiu înscrisă la o astfel de şcoală! Aici, când greşesc ceva, nu sunt umilită, batjocotita, neînţeleasă... nu rămân nici repetentă! Profesorul meu îmi dă să refac tema greşită cu un duh al blândeţei nepământesc, slavă LUI!
Fiti binecuvântată sora Sanda! Sunt fericită să vă am colegă de cea mai mare încredere!
Adăugat în 12/07/2014 de floridinmaracineni
..Binecuvântat să fie Domnul care ne-a făcut ''colege de bancă'' prin alegerea și hotărârea Sa ,în a-L sluji cu teamă sfântă!
Fi binecuvântată și tu care slujesti cu seriozitate și credinciosie!
Adăugat în 14/07/2014 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 905
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni