Lacrimi - dar de bucurie
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Fărâme de lumină  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 02/10/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   Lacrimi - dar de bucurie

   Tema abordată în acest eseu, mă duce cu gândul la o situaţie asemănatoare celei descrisă mai sus, când, o bună prietenă, a venit la mine după o conferinţă creştină cu o mamă, întrebându-mă dacă am să-i spun "ceva" ei (mamei) care avea un adolescent autist. Primul gând a fost acela de a mă întreba: "Ce aş putea să spun eu, mamei care are copilul aşa de bolnav şi cum aş putea eu să-i alin suferinţa de paisprezece ani acestui copil al ei?"

   Mama aceasta, nu frecventa biserica într-un mod constant şi era disperată datorita situaţiei în care se afla. Şi totuşi, Domnul, a avut mângâieri pentru ea, i-a vorbit ca unui copil rănit, dar, foarte iubit. I-a legat rănile cu Duhul Sfânt, a primit rugăciunea pe care, înainte nu o practica; i l-a descris pe fiul ei ca pe cea mai mare şi dulce comoară, i-a spus cât de mult îl iubeşte pe fiul ei, El - ISUS, i-a asigurat viaţa ei şi a lui în mâinile Lui, şi totul, într-o conversaţie dumnezeiască, în care, mama, plângea şi spăla suferinţa cu lacrimi amare înaintea Domnului.

   Două întrebări i-au fost puse mamei:

   1. Mai vrei acum, după dovada dragostei Mele să insişti în autodistrugerea ta?

   2. Ai mai vrea acum să-l compari pe copilul tău bolnav cu alţi copii de vârsta lui şi să doreşti a-l schimba cu altul?

   Mama a fost extrem de surprinsă de întrebările puse, dar, a răspuns căci copilul ei este cel mai scump copil, cel mai bun şi cel mai minunat pentru ea. Am îndrăznit apoi să o întreb dacă şi-ar fi dorit un copil sănatos şi total legat în păcatele în care, enorm de mulţi tineri se găsesc în ziua de azi?...

   Parcă trezită dintr-un somn, mi-a răspuns cu un categoric: NU ! La plecare, ne-am îmbrăţişat şi m-am bucurat să pot lăsa o mamă în braţele Domnului, împăcată cu Cerul pentru ceea ce i s-a adus înainte, iar eu, am fost ruşinată ca de fiecare dată când Domnul are răspunsuri-medicament pentru fiecare inimă, hrănirea cu lacrimi, făcându-se acum cu lacrimi de bucurie.

comentariu la eseul Hrănit cu lacrimi de Ph. Yancey

15 martie, 2012, Sanda Tulics

Este mare lucru să ştii ce să spui oamenilor aflaţi în suferinţă... mă gândeam acum la ceea ce înseamnă eliberarea duhului... fiţi binecuvântată sora Sanda, nădăjduiesc căci, deşi peste câteva luni se vor împlini doi ani de la aceasta întâmplare, mămica în cauză a devenit o adevărată credincioasă, plină de bucuria sfântă... (nu aţi mai întâlnit-o?)...
Adăugat în 02/10/2014 de floridinmaracineni
(rectificare: se vor împlini TREI ANI!)
Adăugat în 02/10/2014 de floridinmaracineni
Nădăjduiesc și eu dragă soră Flori, nu mai știu nimic despre aeastă doamnă{ noi ne-am mutat de acolo} dar sigur Domnul îi poarta grija, slavă Lui!
Adăugat în 02/10/2014 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1140
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni