Există Adăpost la vremea necazului
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 10/10/2020
    12345678910 0/10 X

David a zis: ''Domnul este scăparea celui asuprit, scăpare la vreme de necaz. Cei ce cunosc Numele Tău se încred în Tine, căci Tu nu părăseşti pe cei ce Te caută, Doamne! '' (Psalmul 9:9-10)

Ca să nădăjduiești în Domnul în nenorocirile vieții, în vremea necazurilor, trebuie să știi numele Lui! Este vorba despre o relație personală cu El Însuși, care se naște, când începem să-L căutăm pe El în strâmptorare, și găsim umărul Lui tare.

Odată, când au flămânzit, poporul Israel a cârtit împotriva Domnului: ''Au vorbit împotriva lui Dumnezeu şi au zis: „Oare va putea Dumnezeu să pună o masă în pustie? Iată că El a lovit stânca de au curs ape şi s-au vărsat şiroaie. Dar va putea El să dea şi pâine sau să facă rost de carne poporului Său?” Domnul a auzit şi S-a mâniat. Un foc s-a aprins împotriva lui Iacov şi s-a stârnit împotriva lui Israel mânia Lui, pentru că n-au crezut în Dumnezeu, pentru că n-au avut încredere în ajutorul Lui. ''

(Psalmul 78:19-22)

Necunoașterea Lui Dumnezeu, îndoiala în puterea și mila Lui, duce la cârtire împotriva Lui Dumnezeu și la mânia Lui dreaptă. Dar, cunoașterea Domnului ne învață să ne încredem în El ''în pustiul'' vieții și să nădăjduim în izbăvirea Lui. Căci El nu părăsește pe cei, ce-L caută!

Cunoașterea Domnului să fie scopul vieții tale, ca în vremurile foarte neplăcute să ai un sprijin de la El!

În numele Lui Iisus Hristos. Amin.

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

''... căci Tu nu părăseşti pe cei ce Te caută, Doamne! '' (Psalmul 9:10)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 748
  • Export PDF: 1
Opțiuni