Trebuie să slujim în această vreme, când Hristos este în Cer
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 12/12/2019
    12345678910 0/10 X

‘Pe când Se suia El în corabie, omul care fusese îndrăcit Îl ruga să-l lase să rămână cu El. Isus nu i-a dat voie, ci i-a zis: „Du-te acasă la ai tăi şi povesteşte-le tot ce ţi-a făcut Domnul şi cum a avut milă de tine.” El a plecat şi a început să vestească prin Decapole tot ce-i făcuse Isus. Şi toţi se minunau’ (Marcu 5:18-20).

 

Cei din ținutul gadarenilor, Îl rugau pe Iisus să plece de pe ținutul lor. Iisus a plecat, dar acela, care personal a experimentat eliberarea cauzată de mila Domnului (acela vindecat), dorea să rămână cu El; dar trebuia să plece acasă și să vestească celor din jur. El trebuia să slujească, când Hristos era în altă parte. În toate acestea vedem dragostea necondiționată a Domnului, față de toți aceia, cărora Hristos “le coastă foarte scump.”

 

Să știi, că Domnul te iubește, chiar dacă dorești, ca Hristos “să fie mai departe” de tine, și să nu-ți tulbure bunăstarea ta financiară, personală și socială. Iar când vei întâlni pe acela, care a fost vindecat de Hristos, nu te grăbi să întorci spatele la mărturia lui, cu privire la aceea, cum Domnul a avut milă de el. Căci de milă ai nevoie și tu!

 

Găsește timp pentru Domnul, până când mai este timp! Căci omul găsește timp pentru tot ce dorește cu adevărat. Renunță la lucruri zadarnice, și atrage atenția Aceluia, Care va avea valoare în veșnicie! Căci cea mai mare pierdere în viață – nu este pierderea mâinilor, sau pierderea prietenului, sau bogăției, ci pierderea relației tale cu Domnul prețios!

 

De asemenea, faptul, că Hristos l-a trimis pe cel vindecat la casa sa – o poruncă, care nu este anulată, dată celor, care au experimentat puterea salvatoare a harului Lui Dumnezeu: “Du-te la ai tăi și povestește-le, ce ți-a făcut Domnul, și cum a avut milă de tine.” Propovăduirea Evangheliei se începe acasă! De la casa ta! Domnul să-ți binecuvânteze casa ta, pe cei dragi și apropiați, în numele Lui Iisus! Amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

 

 

„Du-te acasă la ai tăi şi povesteşte-le tot ce ţi-a făcut Domnul şi cum a avut milă de tine.” Marcu 5:19

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 587
Opțiuni