Dumnezeu are putere să transforme răul în bine
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 30/11/2019
    12345678910 0/10 X

Iosif a suferit foarte mult, din cauza că frații lui l-au urât și l-au pizmuit. El a fost vândut de ei în robie, și a devenit robul lui Potifar în Egipt. El avea un respect deosebit față de Dumnezeu, și ducea o viață corectă înaintea Domnului, când trăia în Egipt, totuși a fost învinuit pe nedrept, că a practicat imoralitatea și a fost închis pentru aceasta în temniță, unde a petrecut mai mult de doi ani.

 

Observă, că Dumnezeu poate să folosească astfel de fapte, pentru ca să-Și împlinească voia Sa. În conformitate cu declarația lui Iosif, Dumnezeu a folosit păcatele fraților lui, în așa fel, ca să le păzească viața. Iosif a recunoscut aceasta înaintea fraților săi. Voi, negreşit, v-aţi gândit să-mi faceţi rău, dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca să împlinească ceea ce se vede azi, şi anume să scape viaţa unui popor în mare număr. (Geneza 50:20) În numărul acestor oameni, au fost și frații lui. Cât de măreț este Dumnezeu, și cât de nepătrunse sunt căile Lui, pentru binele oamenilor!

 

Dintr-o mărturie: “Toate situațiile mele dureroase și dificile, au devenit pentru mine lecții și drumuri, care duc spre binecuvântare. Doar văd, cât de bun este Domnul în toate zilele vieții mele. Doar văd, cum îmi poartă de grijă, chiar și atunci, când nu știu.” Toate întristările, pe care le-am avut mai înainte, m-au apropiat de Dumnezeu”

 

Ai fi putut zice astfel?

 

De aceea, pentru ca să guști purtarea de grijă a Lui Dumnezeu în zilele întristării, cheamă-L, cu rugăciuni perseverente, cu credință, fără să te îndoiești! În viața ta răul să fie transformat în bine!

 

Domnul să aibă milă de tine și să te ajute, când vei avea nevoie! În numele Lui Iisus Hristos. Amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

 

... toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său. (Romani 8:28)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 519
Opțiuni