Nu cădea de oboseală, când Îl slujești pe Dumnezeu!
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 02/11/2019
    12345678910 0/10 X

 

Dacă permanent te apasă vrăjmașii și greutățile, atunci citește aceste cuvinte: „De aceea, fiindcă avem slujba aceasta, după îndurarea pe care am căpătat-o, noi nu cădem de oboseală... Suntem încolţiţi în toate chipurile, dar nu la strâmtoare; în grea cumpănă, dar nu deznădăjduiţi; prigoniţi, dar nu părăsiţi; trântiţi jos, dar nu omorâţi... ” (2 Corinteni 4:1,8-9)

 

Desigur, nu ne este ușor să primim acest adevăr, despre slujirea în necazuri. Când slujitorul Lui Dumnezeu este abuzat fizic, de obicei privim aceasta ca pe o tragedie. Dar, ca atare este un fel obișnuit a Lui Dumnezeu, de a acționa, ci nu e o excepție. Vedem, că apostolul Pavel nu s-a mirat de toate acestea, și nu a căzut de oboseală, când Îl slujea pe Dumnezeu. Întâlnind în calea sa, obstacole, care păreau, că nu pot fi depășite, nu i-a fost frică, ci a avut suficient curaj.

 

Desigur, și în slujirea noastră creștină, întâlnim multe lucruri, care ne suprimă, care ne fac să dăm mâinile în jos, dar în orice nevoi, Domnul ne ajută cu mila Sa. Orice nu ne-ar face să cădem de oboseală în duhul nostru, încurajarea Lui și sprijinul Lui este întotdeauna mai mare. Niciodată Domnul nu va permite să ajungi „într-un loc atât de îngust,” din care nu există vreo cale de scăpare. „Suntem încolţiţi în toate chipurile, dar nu la strâmtoare” - încurajator mărturisește apostolul.

 

Numele Tău să fie binecuvântat, Doamne, pentru mila Ta printre încercări și necazuri! Ajută-mă să nu mă plâng de milă pe greutățile și întristările legate de slujire. Ajută-mă să fim tari și curajoși, pentru ca mai luminos să lumineze lumina Evangheliei Tale!

 

Dacă Dumnezeu Își trimite copiii Săi în cuptorul aprins – El se duce acolo împreună cu ei!

 

Autor: Pastorul Igor Opinca

Traducere: Repalov Veaceslav

 

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 835
Opțiuni