Izbăvește-ne de cel rău
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 16/10/2019
    12345678910 0/10 X

 

Iisus ne-a învățat să ne rugăm Tatălui în așa fel: „... şi nu ne duce în ispită, ci izbăveşte-ne de cel rău.” (Matei 6:13). Nu ne-ar fi lăsat această rugăciune, dacă n-am fi avut nevoie de ea. Toți credincioșii – ținta deosebită a atacurilor din partea celui rău, din partea diavolului. Încă avem un vrăjmaș, care încearcă „să facă întărituri rele în jurul nostru.” Dar Dumnezeu dorește să ne elibereze de toate cele, care ne leagă, ne țin și ne depărtează de El.

 

Dar cât de des, ne rugăm cu privire la aceia, ca Dumnezeu să ne păzească de păcat, prin puterea Sa? Cât de des, strigătul din inima ta este adresat către Tatăl Ceresc, pentru ca să te salveze zilnic, de la autoritatea păcatului și de la Diavol în viața ta? Deseori ne împăcăm cu planurile diavolului, și nu știm, că suntem în stare să schimbăm totul. Ne gândim, că pur și simplu nu ne merg treburile, că este predestinat pentru noi, să fim nefericiți, dar în realitate vrăjmașul acționează împotriva noastră.

 

Gândește-te cu privire la următoarele lucruri. Nu ți se pare, că rugăciunile tale, nimeni nu le ascultă, și nimeni nu răspunde la ele? În viața ta predomină dezamăgirea și mâhnirea ci nu bucuria de la Domnul? Se întâmplă așa în viața ta, încât te întorci din nou și din nou, la aceeași problemă, sau la același obiceu, sau faci aceleași greșeli? Ești cuprins(ă) de nemulțumire față de sine? Simți o poftă rea și mare, pe care nu o poți învinge, sau te interesează foarte tare așa lucruri, precum alcoolul, substanțele narcotice, filmele pornografice, sau jocurile de noroc? Îți place modul de viață imoral? Probabil, indiferent de toate eforturile tale, nu ești în stare să schimbi atitudinea ta dușmănoasă față de vreun oarecare om?

 

Dacă măcar la o întrebare, dintre acestea, ai răspuns afirmativ, atunci, am pentru tine o noutate bună: Dumnezeu dorește să te elibereze! El dorește să devină Izbăvitorul Tău. Scriptura ne spune: „Domnul priveşte din ceruri pe pământ, ca să audă gemetele prinşilor de război şi să izbăvească pe cei ce sunt pe moarte;” (Psalmul 102:19-20) Dacă vei striga către El, El te va elibera! Oricât de puternic n-ar fi vrăjmașul, totuși Dumnezeu are o putere nemărginit de mare, este în stare să te elibereze!

 

 

„Duhul Domnului este peste Mine, pentru că... M-a trimis... să dau drumul celor apăsaţi!” (Luca 4:18)

 

Autor: Pastorul Igor Opinca

Traducere: Repalov Veaceslav

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 710
  • Favorită: 1
Opțiuni