Noi putem rămâne în viață în mijlocul pericolului
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 07/08/2019
    12345678910 0/10 X

5 Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopţii,

nici de săgeata care zboară ziua,
6 nici de ciuma care umblă în întuneric,
nici de molima care bântuie ziua-n amiaza mare.
7 O mie să cadă alături de tine
şi zece mii la dreapta ta,
dar de tine nu se vor apropia.
8 Doar vei privi cu ochii
şi vei vedea răsplătirea celor răi. (Psalmul 91:5-8)

 

Frica – cel mai mare vrăjmaș al credinței, care ne paralizează voința și gândurile noastre. Când ne temem de ceva, atunci suntem tentați să reacționăm fără ca să ne gândim, și impulsiv. Cum să lupți cu frica?

 

Nu putem să ne izolăm de toată lumea, pentru ca să nu se întâmple ceva rău cu noi sau cu persoanele dragi nouă. Dar noi ne putem încrede în Dumnezeu, și bizuindu-ne pe promisiunea Lui, să ne bucurăm de viață.

 

Cu El nu te temi nici de groaza din timpul nopții și nici de săgeata, care zboară ziua; nici de bolile, care umblă în întuneric, și nici de nenorocirile, care bântuie ziua-n amiaza mare. În jurul tău întotdeauna cei nelegiuiți au parte de careva necazuri, tu ești nevătămat(ă) și vezi clar: a venit răsplătirea celor răi.

 

De aceea, nu are vreo importanță, în ce stare te afli acum, cât de groaznică este situația ta, dacă ocrotirea ta – ocrotirea Lui Dumnezeu și protecția ta – la umbra Celui Preaînalt! Odihnește-te în El!

 

Te rog, Doamne, pentru ca fiecare, care citește acum aceste rânduri. Să fie primit sub ocrotirea Ta! Să guste pacea, la umbra Ta, Dumnezeul atotputernic! Să nu-i îngrozească nici groaza din timpul nopții, nici săgeata, care zboară ziua, nici ciuma, care umblă în întuneric, și nici molima, care bântuie, ziua-n amiaza mare. Chiar dacă 1000 vor cădea alături de ei, pe ei nu-i va atinge necazul! În numele Domnului Iisus Hristos, Care are toată autoritatea sus în cer și jos pe pământ, amin!

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 477
  • Export PDF: 3
Opțiuni