Prețuiește ceea ce ai
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 28/07/2019
    12345678910 0/10 X

Noi nu ne trezim noaptea din cauza că cineva împușcă din pistolul mitralieră, pe noi nimeni nu ne împușcă în spate și în cap, persoanele, care ne sunt dragi nu mor în mâinile noastre, dar noi tot suntem “nefericiți,” deoarece nu avem ultimul Iphone, nu avem bani să ne procurăm “a șaptea” pereche de cizme pentru toamnă, în niciun magazin nu este în vânzare scurta cu puf de culoarea albastră și cu fundițe verzi, au închis apa caldă pentru 2 zile, ceaiul este fără lămâie, suntem nevoiți să mergem la serviciu cu transportul public...

Foarte bine observăm ceea ce nu avem, și suntem atât de orbi când privim la aceea ce avem.

 

1 Timotei 6:6-9 „Negreşit, evlavia însoţită de mulţumire este un mare câştig. Căci noi n-am adus nimic în lume şi nici nu putem să luăm cu noi nimic din ea. Dacă avem dar cu ce să ne hrănim şi cu ce să ne îmbrăcăm, ne va fi de ajuns. Cei ce vor să se îmbogăţească, dimpotrivă, cad în ispită, în laţ şi în multe pofte nesăbuite şi vătămătoare, care cufundă pe oameni în prăpăd şi pierzare... ”

 

Rugăciunea: Doamne, ajută-mă să nu cad în plasa dorințelor rele, ci să Te slujesc pe Tine, să fiu evlavios (evlavioasă) și mulțumitor (mulțumitoare)! În numele Lui Iisus Hristos, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

 

 

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 643
  • Export PDF: 3
Opțiuni