Trebuie să ne îngrijorăm doar cu privire la un singur lucru
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 22/06/2019
    12345678910 0/10 X

Nu este simplu ca în viață – să prețuiești tot ce ai, dar în tot același timp să nu te legi de nimic. Când te legi de ceva sau de cineva mai mult decât este nevoie, aceasta dă naștere la aceea, că te îngrijorezi la nesfârșit, că poți pierde ceea ce ai. Căci „... pe pământ... le mănâncă moliile şi rugina... le sapă şi le fură hoţii.” (Matei 6:19) Dacă ne îngrijorăm, atunci nu privim la Iisus, Domnul nostru, ne pierdem bucuria, izvorâtă dintr-o relație corectă cu El.

 

Doresc, ca să ne îngrijorăm doar cu privire la un singur lucru, la fel precum Maria Magdalena: 'Apoi, ucenicii s-au întors acasă. Dar Maria şedea afară lângă mormânt şi plângea. Pe când plângea, s-a plecat să se uite în mormânt. Şi a văzut doi îngeri în alb şezând în locul unde fusese culcat trupul lui Isus; unul la cap şi altul la picioare. „Femeie”, i-au zis ei, „pentru ce plângi?” Ea le-a răspuns: „Pentru că au luat pe Domnul meu şi nu ştiu unde L-au pus... ” „Femeie”, i-a zis Isus, „de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis: „Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau.”' (Ioan 20:10-13,15)

 

Ucenicii Lui Hristos, Petru și Ioan, când au văzut în mormânt fâșiile de pânză jos, dar n-au văzut trupul Salvatorului, s-au întors acasă și s-au dus să le spună despre cele întâmplate, celorlalți ucenici. „Dar Maria... ” Dar Maria veghea de una singură lângă mormânt și plângea, gândindu-se, că probabil trupul Domnului ei, a fost furat de vrăjmașiii Lui. Ea l-a căutat, pentru ca să-L ia. Ea L-a iubit atât de mult, și a fost atât de predată Lui! Chiar și atunci, când nu înțelegea ce s-a întâmplat, totuși ea a putut să-L iubească, dăruindu-I Lui Iisus inima sa! Gândurile ei au fost ocupate cu El, pentru ea nu exista mai mult nimeni în lumea întreagă! Ea a zis: „Îl voi lua.” Cum ar fi putut reuși ea, dacă este o femeie, și nu este atât de puternică din punct de vedere fizic? Într-adevăr a avut de gând să-L ia? Unde s-a gândit ea să-L ducă? Ea nici măcar nu s-a gândit la aceste greutăți. Dorința ei unică, a fost să fie cu El, să-și verse înaintea Lui, ceea ce a umplut-o... Și ea a văzut slava Lui Dumnezeu!

 

Dar care este dorința ta unică? Dar acum de ce îți este legată inima ta? „Căci Hristos pentru aceasta a murit şi a înviat, ca să aibă stăpânire şi peste cei morţi, şi peste cei vii.” (Romani 14:9) Oare mai întâi Îl cauți pe El, și domnia Lui în viața ta?

 

Inima ta bate mai puternic, atunci când „nu-L găsești” pe Domnul?

 

  • Iisuse prețios! Și dorința mea – să fiu cu Tine, să fiu în prezența Ta cea minunată și vie, să trăiesc în ascultare de Tine sub stăpânirea Ta! Fie ca aceste dorințe, să fie cele mai fierbinte dorințe ale inimii mele, căci viața noastră merge spre direcția celor mai puternice gânduri! În numele Tău mă rog, amin.

 

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 701
  • Export PDF: 3
  • Favorită: 1
Opțiuni