Cel care mângâie în necazuri
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 22/06/2019
    12345678910 0/10 X

„Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri.” (2 Corinteni 1:3)

 

Dintr-o mărturie: „Fiecare om dorește, ca cei din jur să se poarte frumos cu el. Cu siguranță nimănui nu-i place, când este respins? Mulți ani m-am simțit respinsă, că nimeni n-are nevoie de mine, și am suferit foarte mult din cauza aceasta. Slavă Lui Dumnezeu că totul s-a schimbat!

 

Câțiva ani în urmă, în viața mea a avut loc ceva, care m-a făcut să mă simt respinsă, și am fost chinuită din cauza aceasta. Am început să vorbesc cu un om, care mi-a pricinuit foarte multă durere în copilărie. În loc să-și ceară iertare, acest om m-a învinuit, cu privire la lucruri, de care n-am fost vinovată. Mi-au dat clar de înțeles, că n-au nevoie de mine.

 

Am dorit să mă ascund și să mă plâng de milă, dar în loc de aceasta, am hotărât să-L rog pe Dumnezeu, ca El să mă mângâie prin Duhul Sfânt.

 

L-am rugat ca El să-mi vindece rănile duhovnicești și să mă ajute să am așa o atitudine cu privire la situația mea, la fel cum ar fi avut Iisus. M-am încrezut în Dumnezeu și am simțit, cum un val de căldură a trecut prin trupul meu, de parcă cineva a vărsat un balsam, care vindecă pe rănile mele.

 

L-am rugat pe Dumnezeu, ca El să mă ajute să iert persoana, care m-a supărat, și El mi-a zis câteva cuvinte foarte importante: „Oamenii supărați supără pe ceilalți.” Dragostea Lui Dumnezeu – sensibilitatea și bunătatea Lui mi-au vindecat sufletul meu rănit.

 

Dumnezeu – sursa oricărei mângâieri, păcii desăvârșite, și încurajării. Fă tot ce ține de tine, pentru ca să dezvolți și să menții o relație apropiată și de încredere cu El, căci doar așa vei putea să auzi glasul Lui, să primești din partea Lui mângâiere, vindecare, și să primești putere din încurajarea și purtarea Lui de grijă.”

 

  • Dumnezeule! Tu cunoști, cât sunt de importante pentru mine mângâierile, când sunt în necazuri, „sub povara” împrejurărilor și îngrijorărilor. Îți mulțumesc că prin toate acestea, când se cere de la mine statornicie și răbdare, eu nu sunt singur(ă). Tu mă mângâi, mă încurajezi, îmi dai putere să trec peste toate greutățile, de care am parte în viață! Ajută-mă să fac față tuturor „valurilor vieții,” și ajută pe toți aceia care citesc acum aceste rânduri, ca ei să nu slăbească duhovnicește, și să recunoască cât de multă nevoie au ei de Tine, Mângâietorul nostru! Slavă numelui Tău pentru aceasta! În numele Tatălui, Fiului și Sfântului Duh, amin.

 

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 438
  • Export PDF: 3
Opțiuni