Doar crede
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevăr
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 20/05/2019
    12345678910 0/10 X

Fiecare dintre noi uneori este ispitit să se îndoiască. De obicei nu ne îndoim cu privire la existența Lui Dumnezeu, sau cu privire la aceea, că El ne poate ajuta, dar noi ne îndoim cu privire la aceea, că El dorește îndată să se implice în viața noastră. „De sigur, El este foarte ocupat, pentru ca să-mi rezolve problemele,” - deseori suntem ispitiți să gândim așa.

 

Evanghelia ne vorbește, că '... s-au luat după Isus doi orbi, care strigau şi ziceau: „Ai milă de noi, Fiul lui David!” După ce a intrat în casă, orbii au venit la El. Şi Isus le-a zis: „Credeţi că pot face lucrul acesta?” „Da, Doamne”, I-au răspuns ei. Atunci S-a atins de ochii lor şi a zis: „Facă-vi-se după credinţa voastră!”' (Matei 9:27-29)

 

Oare ai dorința să-ți cercetezi credința ta pe care o ai în Domnul? Viața ta, împreună cu greutățile ei, nu este lăsată în voia sorții. Felul cum viața ta va decurge mai departe este direct influențat de credința ta.

 

 

Roagă-te ca credința ta în mila Lui Iisus, Fiul Lui David să se întărească. Prin toate lucrurile din această viață, vei putea trece prin credință în Domnul și Împăratul nostru. Credința este suficientă, pentru ca să învingă orice durere, frică, îngrijorare, apatie, lipsă de speranță, disperare și îndoială. Deci, să ne rugăm.

 

Iisuse, Fiul lui David! Te rog, întărește-mi AZI credința în Tine, pentru ca să pot crede: cu ajutorul Tău pot trece peste toate greutățile. Potolește-mi foamea sufletului meu, prin Cuvântul Tău, deoarece „credința vine în urma auzirii, iar auzirea vine în urma ascultării Cuvântului Lui Dumnezeu” (Romani 4:21). Să nu mă îndoiesc cu privire la „cât de mare este bunătatea Ta, pe care o păstrezi pentru cei ce se tem de Tine şi pe care o arăţi celor ce se încred în Tine, în faţa fiilor oamenilor!” (Psalmul 31:19) Doresc să vorbesc cu Tine și să-Ți aud glasul! În numele Lui Iisus, care m-a iubit pe mine și care S-a dat pentru mine, amin.

 

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

 

 

Dacă din cauza norilor negri, care s-au strâns deasupra capului tău, nu vezi vreo cale de scăpare, pentru ca să-ți fie împlinită nevoia, atunci predă-te în mâna Domnului și încrede-te în El!

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 495
  • Export PDF: 4
Opțiuni