Nu suntem aici pentru totdeauna
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 02/05/2019
    12345678910 0/10 X

Apostolul Pavel, privind la viața sa, în care era belșug de suferință – temnițe, a fost bătut de foarte multe ori, a trecut nu o singură dată prin naufragii, a avut de luptat cu animale sălbatice... - ne spune nouă: dacă înainte pe om îl așteaptă doar moartea, și nimic în afară de moarte, atunci trebuie să fii nebun, să alegi liber, să fii deacord cu astfel de încercări. „Dacă numai pentru viaţa aceasta ne-am pus nădejdea în Hristos, atunci suntem cei mai nenorociţi dintre toţi oamenii!” (1 Corinteni 15:19)

 

Speranța noastră în Hristos trebuie să iasă în afara limitelor acestei vieți pământești, unde rănile, celulele de cancer, rușinea, supărările, și durerile vor rămâne în trecut!

 

Creștinii cred, că moartea – nu este sfârșitul, ci începutul. Datorită credinței în cerul făgăduit, creștinii pot să privească în față moartea, fără să-și piardă speranța, și fără să cadă în disperare. Da moartea – vrăjmașul nostru, dar acest vrăjmaș, deja este biruit. Hristos a înviat din morți, deschizând ușa spre acea bucurie negrăită, pregătită pentru cei, care cred în El.

 

Martin Luter a zis ucenicilor săi: „Chiar dacă ești conștient pe deplin, totuși trebuie să ții minte despre moarte. Atunci nu vom uita, că nu suntem aici pentru totdeauna, ci putem să spunem, cu un picior suntem în rai.”

 

Viața noastră – așteptarea. Dar aceasta doar în cazul, când deja știm, la ce să ne așteptăm!

 

„Eu socotesc că suferinţele din vremea de acum nu sunt vrednice să fie puse alături cu slava viitoare, care are să fie descoperită faţă de noi.” (Romani 8:18) De asemenea și noi să privim la viața noastră împreună cu necazurile ei, din perspectiva veșniciei!

 

  • Îți mulțumesc Doamne, pentru aducerea de aminte, că nu suntem aici pentru totdeauna! Îți mulțumesc, că durerea de pe pământ – doar o mărturisire, că încă nu suntem acasă, și aceasta ne trezește dorința să obținem casa cea din cer! Binecuvântează-mă să trăiesc această viață scurtă, cu o speranță tare în aceea, că mă voi întâlni cu Tine, în Împărăția Ta Cerească! Binecuvântează-mă cu această nădejde vie, pe mine, și pe cei, care îmi sunt apropiați și dragi! În numele Domnului Iisus Hristos. Amin.

 

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

 

„... pentru că Eu trăiesc, şi voi veţi trăi.” (Ioan 14:19)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 446
  • Export PDF: 3
Opțiuni