Hristos a făcut biruința posibilă pentru noi
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 17/04/2019
    12345678910 0/10 X

 

La Matei 28:18-20 Iisus a zis:

Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei şi le-a zis: „Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ. 19 Deci, duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. 20 Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.”

Iisus zice, că prin moartea Lui pe cruce, El a nimicit toată puterea diavolului, și Dumnezeu i-a dat putere sus în cer, și jos pe pământ. Apoi El a zis: „Deci, duceţi-vă şi faceţi ucenici... ” Ce înseamnă acest cuvânt „deci”? Iisus spune: „Eu am obținut toată puterea, acum duceți-vă și folosiți-o. Duceți-vă și demonstrați tuturor din lume, puterea Mea, împlinind porunca Mea.”


 

Doresc să-ți spun 3 adevăruri despre biruința Lui Iisus.

  1. În timp ce era ispitit în pustie, Iisus l-a învins pe Satana pentru Sine Însuși. El l-a întâlnit pe diavol, s-a opus ispitei lui, și l-a învins.

  2. Pe cruce, Iisus l-a învins pe Satana pentru noi; nu pentru Sine, ci pentru noi. El nu avea nevoie de biruință pentru Sine, deoarece deja a avut-o, dar El l-a dezarmat pe vrăjmașul nostru, l-a lipsit de putere, și l-a înfățișat așa în mod public pentru noi. (Coloseni 2:15)

  3. Avem responsabilitatea – să demonstrăm și să ne folosim de biruința lui Iisus.

„Mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poartă totdeauna cu carul Lui de biruinţă în Hristos şi care răspândeşte prin noi în orice loc mireasma cunoştinţei Lui.” (2 Corinteni 2:14)

Ține minte, că „întotdeauna” și „în orice loc” Hristos a făcut biruința posibilă pentru noi.


 

Autor: Igor Opincă

Traducere: Repalov Veaceslav


 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 526
  • Export PDF: 3
Opțiuni