Care este motivația inimii noastre, când Îl urmăm pe Iisus?
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 15/04/2019
    12345678910 0/10 X

“Din clipa aceea, mulţi din ucenicii Lui s-au întors înapoi şi nu mai umblau cu El.” (Ioan 6:66)

 

Cum crezi – de ce uneori oamenii se adresează Lui Iisus? De ce oamenii merg la biserică? Ce oamenii doresc să primească de la Iisus? Dar ce dorești să primești de la Iisus, prietene drag?

 

Aceste întrebări și-au pierdut relevanța în ziua de azi. Pe vremea Lui Hristos poporul a dorit “pâine și minuni,” și mulți Îl urmau pe Iisus, cu nădejdea, ca vor fi vindecați, sau vor vedea vreo minune. Când El a început să vorbească despre Sine, ca despre Pâinea vieții (despre ceea ce într-adevăr aveau nevoie oamenii) și când a încetat să facă vreo minune, cei mai mulți dintre așa ziși “ucenici,” L-au părăsit, deoarece “le era mai greu să înțeleagă cu mintea, decât cu burta.”

 

 

Dar nu doar ei singuri au văzut lucrările Lui Dumnezeu: aproape toți viitorii apostoli, fiind încă ucenici, continuau să-L urmeze pe Iisus, și la întrebarea Lui Iisus “nu doriți să plecați?” au făcut alegerea în favoarea “vieții veșnice.” Le-a fost ușor să facă aceasta? Acest adevăr, că doar unul din viitorii apostoli (Iuda nu este socotit!) nu a fost omorât pentru mărturisirea Lui Iisus, vorbește de la sine.

 

În acest sens, după 20 de secole, nimic nu s-a schimbat. Tot capitolul 6, este un text minunat pentru fiecare cititor, care, ajungând la acest verset, înțelege, că este obligat să aleagă una din două, ori să aleagă pâinea vremelnică, în chipul confortului, și bunăstării, sau să vină la Iisus, pentru ca să găsească viața adevărată, care nu întotdeauna este ușoară, dar este adevărată. Tu trebuie să faci alegerea!

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 505
  • Export PDF: 3
Opțiuni