De ce „a secat pârâul”?
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 07/04/2019
    12345678910 1/10 X
Media 1 din 1 vot

 “Dar, după câtăva vreme, pârâul a secat, căci nu căzuse ploaie în ţară.” (1 Împărați 17:7)

 

A secat pârâul, lângă care stătea și cugeta prorocul Ilie – o imagine corectă despre viața fiecărui dintre noi. “Dar, după câtăva vreme, pârâul a secat” – iată istoria trecutului și proorocia pentru viitor.

 

Nu vom învăța o lecție deplină pentru zidirea credinței noastre, dacă nu vom gusta, pierderile, care fac parte din providiența Lui Dumnezeu. Lucrurile materiale, care nu sunt stabile, ajută la creșterea noastră duhovnicească. Trebuie să vedem deosebirea între credința în daruri, și credința în Cel, Care dăruiește. Darul poate să fie bun doar pentru o vreme, iar Cel Care dăruiește – milostiv din veac în veac.

 

Trăiești prin credință în “lucrurile materiale” pe care le deții? Sau ai pierdut ceea ce-ai avut, dorința ta s-a spulberat, ți-ai pierdut speranța?

 

Ține minte, că de fiecare dată, când în viața ta seacă un pârâu pământesc și vizibil, atunci aceasta este doar o aducere de aminte de sus, că SPERANȚA ESTE DOAR ÎN DOMNUL, ȘI DOAR EL TE POATE AJUTA! El – sprijinul nostru, și doar pe El ne putem bizui!

 

Rugăciunea:

Binecuvântează-mă Doamne pentru ca să-mi pun speranța nu în sursele de apă de pe pământ, ci în Tine! Sursele de apă de pe pământ sunt vremelnice, dar Tu ești veșnic și mila Ta nu va avea sfârșit! În numele Lui Iisus Hristos. Amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

„Dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea; ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.” (Isaia 40:31)

 

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 459
  • Export PDF: 3
Opțiuni