Te-ai gândit la scopul căsătoriei?
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 07/04/2019
    12345678910 0/10 X

Căsătoria – un proces de sfințire, pe care Dumnezeu îl folosește, pentru ca să fim persoanele, pe care El dorește să ne facă. Scriptura ne vorbește: “Ştiţi, în adevăr, ce învăţături v-am dat prin Domnul Isus. Voia lui Dumnezeu este sfinţirea voastră” (1 Tesaloniceni 4:2-3). Relația de căsătorie – o școală, în care soțul și soția învață, ca să crească duhovnicește și se dezvoltă din punct de vedere duhovnicesc. De asemenea relația lor crește și se dezvoltă împreună cu ei. Dacă privești căsătoria CA PE O POSIBILITATE DE CREȘTERE, atunci ambii veți fi împliniți în căsătoria voastră. Gândește-te la aceasta. Dumnezeu folosește căsătoria ta, pentru ca să-Și împlinească scopurile. El vă topește și vă curăță pentru slava Sa.

 

DACĂ EȘTI CĂSĂTORIT(Ă), ATUNCI CE DOREȘTE DUMNEZEU SĂ SCHIMBE ÎN TINE?

Dacă încă nu ești căsătorit(ă), atunci fie ca Domnul să te binecuvânteze, ca să întâlnești persoana, care privește la viața de familie, ca la o posibilitate de creștere duhovnicească în Domnul și în relația reciprocă!

 

Autor: Igor Opincă

Traducere: Repalov Veaceslav

 

„Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele cum a iubit şi Hristos Biserica şi S-a dat pe Sine pentru ea, ca s-o sfinţească, după ce a curăţit-o prin botezul cu apă prin Cuvânt, ca să înfăţişeze înaintea Lui această Biserică, slăvită, fără pată, fără zbârcitură sau altceva de felul acesta, ci sfântă şi fără prihană.” (Efeseni 5:25-27)

Căsătoria este un test al credinței noastre! Una din responsabilitățile bărbatului în cadrul căsătoriei – este responsabil de starea duhovnicească a soției lui! Dacă soția are un caracter urât, atunci bărbatul are responsabilitatea s-o învețe, s-o mustre cu blândețe, pentru ca ea să se îndrepte, și să meargă pe calea cea bună.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 454
  • Export PDF: 3
Opțiuni