FII ATENT(Ă) CU PRIVIRE LA CEEA CE-AI CERUT, ȘI NU-ȚI PIERDE OPORTUNITATEA SĂ PRIMEȘTI TOT CE-AI CERUT
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 20/03/2019
    12345678910 0/10 X

Cine pregăteşte corbului hrana, când puii lui strigă spre Dumnezeu, când umblă rătăciţi şi flămânzi? (Iov 38:41) “Uitaţi-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră şi nici nu strâng nimic în grânare, şi totuşi Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai de preţ decât ele?” (Matei 6:26)

 

După cum observăm, Dumnezeu hrănește păsările, dar aceasta nu înseamnă, că El le pune mâncare în cuib. El le pregătește mâncarea, și le dă oportunitatea să o găsească! Tot astfel și în viețile noastre, când precum puii, “strigăm” spre Dumnezeu, ca să ne dea mâncare! Dumnezeu ne pregătește răspunsul la nevoia noastră (lucruri fără de care nu putem trăi)! Responsabilitatea noastră, să credem și să acționăm, să căutăm și să găsim, să batem și să intrăm în ușa, pe care ne-a deschis-o Tatăl, după care este ceea ce-am cerut! Căci Salvatorul a zis: “voi sunteţi mai de preţ decât multe vrăbii” (Matei 10:31). Dacă Dumnezeu le acordă atât de multă atenție, acestor păsări mici, cu cât mai mult nouă ne va acorda atenție! Suntem mai de preț decât aceste vrăbii, și nu vom fi lipsiți de grija Dumnezeiască, și de mila Lui! Spune “DA” oportunităților, pe care ți le-a pregătit Dumnezeu!

 

De aceea, punând în aplicare acest principiu, cu privire la nevoile noastre de zi cu zi, trebuie să evidenţiem următoarele lucruri. Fiecare dintre noi, care cer de la Dumnezeu smerenie, trebuie să cunoască, că cer de la Dumnezeu, să le trimată vreun om, care îi va batjocori... Fiecare, care cer de la Dumnezeu putere, trebuie să cunoască, că cer, ca Dumnezeu să le trimată vreo încercare... Fiecare dintre noi, care cer de la Dumnezeu înțelepciune, trebuie să înțeleagă, că cer, ca Dumnezeu să le dea probleme, asupra cărora va trebui să se gândească mult, pentru ca să fie în stare să le rezolve... Fiecare dintre noi, care cer de la Dumnezeu curaj, trebuie să înțeleagă, că cer, ca Dumnezeu să le trimată vreun pericol... Fiecare dintre noi, care cer de la Dumnezeu bunuri, trebuie să înțeleagă, că cer de la Dumnezeu oportunități... Fiecare dintre noi, care cer ca Dumnezeu să le dea dragoste, trebuie să înțeleagă, că cer, ca Dumnezeu să le trimată oameni nefericiți, și care au nevoie de ajutorul lor...

 

Să te binecuvânteze Tatăl Ceresc, ca să poți spune la fel, ca apostolul Pavel: “În totul şi pretutindeni m-am deprins” (Filipeni 4:12). Ajută-mă Doamne, să fiu gata să învăț toate lucrurile, pe care mă înveți, când sunt flămând (stomacul gol), și când sunt sătul, când am lipsuri (n-am bani în buzunar), și când sunt în belșug! Ajută-mă nu doar să caut izbăvirea de la greutăți, dar de asemenea să culeg învățăturile, pe care mi le dai, să mă învăț să trăiesc în aceste vremuri schimbătoare, acumulând smerenie, înțelepciune, curaj, putere, și abilitatea de a iubi! În numele Lui Iisus Hristos, Care mă întărește pentru aceasta, amin!

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

Dumnezeu hrănește păsările, dar nu le varsă mâncare în cuib!

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 472
  • Export PDF: 3
Opțiuni