DUMNEZEU ARE PUTERE SĂ FACĂ IMPOSIBILUL!
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 18/03/2019
    12345678910 0/10 X

‚După ce a intrat în casă, orbii au venit la El. Şi Isus le-a zis: „Credeţi că pot face lucrul acesta?” „Da, Doamne”, I-au răspuns ei.’ (Matei 9:28)

 

Dumnezeu are puterea să facă imposibilul. Când omul cere ca Dumnezeu, să facă ceva ce omul nu poate, și crede că El are putere să facă lucrul cerut, atunci pentru Dumnezeu nu este vreodată prea târziu, să facă aceasta, dacă prin aceasta numele Lui va fi proslăvit.

 

Dacă viața ta este plină de peturbații, necredință, păcat, sau nefericire, atunci niciodată nu este prea târziu pentru Dumnezeu să te izbăvească, doar pune toate lucrurile în mâna Lui Dumnezeu, cu deplină credință și cu supunere.

 

Dumnezeu poate să te răsplătească pentru anii “... pe care i-au mâncat lăcustele arbeh, ielec, hasil şi gazam, oştirea Mea cea mare pe care am trimis-o împotriva voastră.” (Ioel 2:25), și El va face aceasta, când cu o inimă deschisă vom pune toate greutățile și pe noi înșine în mâna Lui Dumnezeu. Nu pentru meritele noastre, ci în conformitate cu mila Lui cea mare, Dumnezeu ne iartă, ne vindecă, și ne răsplătește. El este Dumnezeul “oricărui har.”

 

Să-l proslăvim și să nădăjduim în El!

 

Dumnezeu Își găsește plăcerea, când face imposibilul. El spune: „Iată, Eu sunt Domnul Dumnezeul oricărei făpturi. Este ceva de mirat din partea Mea?” (Ieremia 32:27)

 

Rugăciune:

Doamne! Îți mulțumesc, pentru că Tu ești Dumnezeul, Care poate face imposibilul, și în orice situații, în care nu există scăpare Tu ai vreo cale de scăpare! Vin la Tine cu încredere și cu supunere. Mă predau pe mine însumi și pun greutățile mele, în mâinile Tale grijulii. Te rog, exprimăți mila Ta Dumnezeiască, pentru slava Ta. În numele Domnului meu Iisus Hristos te rog. Amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

Încredințează-ți viața în mâna Domnului; El o va administra mai bine decât tine.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 528
  • Export PDF: 3
Opțiuni