Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Iisus ne-a poruncit să dăm zeciuială!
Autor:  |  Album: fara album  |  Tematica: Atentionari si Sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 18/03/2019
    12345678910 0/10 X

Zeciuiala - 10% din venitul tău!

"Vai de voi, cărturari şi farisei făţarnici! Pentru că voi daţi zeciuială din izmă, din mărar şi din chimen şi lăsaţi nefăcute cele mai însemnate lucruri din Lege: dreptatea, mila şi credincioşia; pe acestea trebuie să le faceţi, şi pe acelea să nu le lăsaţi nefăcute." (Matei 23:23)

Iisus ne-a poruncit să dăm zeciuială!

Cine are poruncile Mele şi le păzeşte, acela Mă iubeşte şi cine Mă iubeşte va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi şi Mă voi arăta lui. (Ioan 14:21)
Dacă vrea cineva să răscumpere ceva din zeciuiala lui, să mai adauge o cincime. (Leviticul 27:31)

Creditul la bancă este mai ieftin decât să împrumuți zeciuiala de la Domnul! Dacă împrumuți de la Domnul, trebuie să adaugi 20% din suma pe care ai împrumutat-o, ca să-I întorci ceea ce-i aparține!

Întreabă-L pe Dumnezeu prin rugăciune, unde trebuie să-I aduci zeciuiala! La erezii (precum biserica ortodoxă, musulmanii etc.) nu trebuie s-o aduci zeciuiala, căci ei nu sunt ucenicii Lui Dumnezeu și nu-L slujesc pe Domnul!

Dumnezeu Își administrează zeciuielile așa cum dorește, pe ce dorește, în unele cazuri folosește oameni, ca s-o administreze, acești oameni trebuie să se roage Domnului, ca să cunoască voia Celui Preaînalt, ca să știe cum să procedeze, cum să administreze!

Zeciuiala aparține Domnului, ci nu oamenilor! El face ce vrea cu ea!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 154
Opțiuni